Metju Mekonahi

Metju Mekonahi danas je bleda senka onog što je bio, novi izgled zabrinuo fanove

Autor:

21.09.2024 09:31

Foto: Photo by Rich Polk/Getty Images for Lincoln

Foto: Photo by Rich Polk/Getty Images for Lincoln

Izgled Metjua Mekonahija zabrinuo fanove



Izgled Metjua Mekonahija, jednog od najpoznatijih holivudskih srcelomaca, više nije isti. Glumac čije se ime godinama nalazilo na listama najpoželjnijih muškaraca danas izgleda drastično drugačije čemu svedoče i najnovije fotografije.

Kada je prošle nedelje u društvu supruge Kamile Alvez prisustvovao jednom gala događaju, izgled Metjua Mekonahija na crvenom tepihu privukao je dosta pažnje, ovaj put iz nimalo pozitivnog razloga.

Photo by Mike Coppola/Getty Images

 

Videi i slike pedesetčetvorogodišnjeg glumca postali su viralni, a na društvenim mrežama ubrzo su počele da kruže brojne teorije zavere.

Ozbiljan izraz lica, upali obrazi i ispijenost bilo je ono glavno što se pri pogledu na glumca moglo uočiti, a od njegovog prepoznatljivog šarma i nonšalantnosti nema ni traga ni glasa.

Pročitajte Kako vaspitati decu ukoliko ste zvezda - Metju Mekonahi ima proveren recept!

Mekonahijevo najnovije pojavljivanje u javnosti navelo je obožavaoce da pomisle da ima neki veći problem, budući da je bleda senka onoga što je ranije bio.

Značajan gubitak kilograma takođe je vidljiv, pa su fanovi širom sveta ostali zabrinuti, ali i uskraćeni da saznaju šta nije u redu sa popularnim glumcem.

Photo by Mike Coppola/Getty Images

 

„Da li je možda u pitanju to da čovek jednostavno stari“, „Kako starite izgled se menja, telesna masa slabi“, bili su neki od komentara.

Među nagađanjima ima onih koji kažu da je Mekonahi smršao zbog uloge, drugi pak tvrde da je podlegao trendu Ozempik injekcija kao i brojne druge holivudske zvezde, dok treći misle da je nešto mnogo ozbiljnije.

 

@1mothastucka Whats up with Matthew McConaughey? He looks different!! #matthewmcconaughey ♬ Now Look at This - Dramatello

 

Šta je po sredi, vreme će pokazati.

Komentari. (0)

Loading