Nika Tošić

Nakon razvoda od Jelene Karleuše, Duško Tošić mlađu ćerku odveo na ovo mesto

Autor:

19.09.2024 21:45

Foto: Privatna Arhiva

Foto: Privatna Arhiva

Objava Nike Tošić privukla veliku pažnju



Jelena Karleuša i Duško Tošić pre nekoliko dana stavili su tačku na 16 godina dug brak. Iako je starateljstvo pripalo pevačici, njen bivši muž otkrio je da je njegov jedini zahtev bio da provodi vreme sa decom kad god je to moguće.

Do sada smo se već mnogo puta uverili da fudbalski menadžer svaki slobodan trenutak provodi sa svojim naslednicama, a najnovija objava Nike Tošić svedoči u prilog tome.

Antonio Ahel, M.M/ATA Images

 

Naime, mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića na svom Instagram-nalogu podelila je fotografiju u dresu Crvene zvezde na putu za utakmicu.

Inače, Nika je poznata kao veliki ljubitelj fudbala pa kad god može sa tatom prati utakmice, baš kao što je to slučaj večeras kada se Zvezda na stadionu "Rajko Mitić" bori protiv Benfike.

Instagram

 

Ne sumnjamo da će tata i ćerka provesti nezaboravne trenutke, kao što je to često slučaj na ovakvim dešavanjima.

Podsetimo, Jelena Karleuša, gostujući u jednoj emisiji, juče je izjavila da je dugo pokušavala da spase brak.

Pročitajte Objava Nike Tošić sve govori - evo kako joj protiču prvi dani u srednjoj školi

- Moj brak je zato i trajao, zato što nije bio ni zdrav. Držala sam u jednom, davala veštačko disanje. Neko sam ko se ne miri ni sa jednom vrstom poraza, dupli Lav sam u horoskopu i ne mirim se sa porazom bilo koje vrste.

Pa ne doživljavam ni kao poraz, ni kao pobedu. Prosto sam zato oživljavala i pravila od toga nešto što nije i naravno sve je to bila moja odluka. Na kraju krajava, ja sam žena sa velikim srcem, imam puno emocija i još puno mogu toga da dam. 

Komentari. (0)

Loading