Bojana Bambić

Bojana Bambić se potresnim rečima oprostila od majke: “Moja morska zvezda, moja sunčica...”

Autor:

20.09.2024 14:03

Foto: M.M./ATA Images

Foto: M.M./ATA Images

Ćerka Radmile Živković neutešna, emotivnim rečima oprostila se od majke



Velika glumica Radmila Živković preminula je u Beogradu u 72. godini. Ostvarila je brojne uloge po kojima ćemo je pamtiti, a talenat za ovu umetnost poseduje i njena ćerka Bojana Bambić.

Gledali smo obe u sad već kultnom filmu „Zona Zamfirova”, ali i u nekoliko predstava. Posle vesti koja nas je danas sve rastužila, oglasila se i neutešna ćerka Radmile Živković.

Boško Karanović

 

Bojana je bila veoma vezana za majku. Ipak, nije se pozivala na njen uspeh, već je nenametljivo i sama gradila svoj put, svoju karijeru.

U ovim tužnim trenucima nikom nije teže nego njoj. Uz objavu Narodnog pozorišta koju je podelila na Fejsbuku, Bojana je napisala:

Pročitajte Radmilu Živković i njenog bivšeg supruga ćerka je spojila godinama kasnije

„Moja morska zvezda, moja sunčica... Moja majčica. Volim te.”

Bojana, koja je takođe član glumačkog ansambla nacionalnog teatra, veoma podseća na Radmilu. O njihovim sličnostima jednom prilikom je ovako govorila:

instagram/bambinajana

 

- Ljudi vas ponekad ne gledaju kao individuu, već kao da ste iste ličnosti. A nas dve, na primer, imamo sličan senzibilitet, a različit karakter.

- Koliko god može biti prednost što vam je roditelj iz iste branše, toliko je i nedostatak jer uz dobre kontakte nasleđujete i one loše, „dugove” za koje niste ni znali da postoje. Moja je sreća što mi je majka koleginica – rekla je Bojana.

Komentari. (0)

Loading