Radmila Živković

Radmila Živković poslednjih 9 godina nije stala pred kamere, ovo je razlog

Autor:

20.09.2024 20:53

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Radmila Živković poslednjih 9 godina nije stala pred kamere, evo zašto



Diva srpskog glumišta Radmila Živković preminula je danas u 72. godini.

Iza sebe je ostavila brojne značajne uloge, a otkako je snimljena poslednja klapa sitkoma „Ulica lipa“ 2015. godine, glumica nije stala pred kamere.

Boško Karanović

 

- Verovatno im ne odgovaram. Ali i ne želim da se pojavljujem jer je ogromna degradacija profesije. Mnogima ne bih dala da prodaju šargarepu na kvantaškoj pijaci, a ne da se bave produkcijom i snimanjem. 

Nažalost, dosta naših glumaca pristaje na takve uslove jer ih je previše. Na stotine ih završi fakultet svake godine i treba nekako da se izbore za svoje mesto - ispričala je Radmila svojevremeno u intervjuu za naš magazin.

Pročitajte Bojana Bambić se potresnim rečima oprostila od majke - “Moja morska zvezda, moja sunčica...”

- Nisam alavica, ne tražim mnogo, i neću nikoga da uznemiravam. Uvek sam imala budalastu ideju da svi mi radimo svoj posao, glumci, reditelj, dramaturg... Zvaćeš zato što ti trebaju najbolji.

Da li treba nekoga da vučem za rukav i pitam: „Ej, da li me vidiš?“ Ne. Izvolite, igrajte se koliko hoćete, ja se u međuvremenu igram sama sa sobom. Živim prilično skromno i nemam te fantazije da mi je potrebno sve - zaključila je tada glumica.

Antonio Anhel / Ata images

 

Od glumice koja nas je zauvek napustila prva se oprostila njena ćerka Bojana, koja je na Fejsbuku objavila majčinu sliku uz emotivne reči.

"Moja morska zvezda, moja sunčica... moja majčica. Volim te", napisala je Bojana.

Komentari. (0)

Loading