Jelena i Momčilo

Istina se na kraju uvek sazna: Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu sa Momčilom Otaševićem

Autor:

21.09.2024 17:01

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Odnos Jelene Perčin i Momčila Otaševića je ovakav, glumica sve otkrila



Prošlo je više od godinu dana otkako su se Jelena Perčin i Momčilo Otašević razveli.

To za hrvatsku glumicu nažalost nije jedini krah braka. Ona je naime, pre crnogorskog glumca bila u braku sa Kristijanom Babićem sa kojim je dobila ćerku Lotu, a sada je za hrvatske medije govorila o bivšim muževima, kada odnos Jelene Perčin i Momčila Otaševića posebno je zaintrigirao javnost.

Profimedia

 

- Nisam izašla ni iz jedne veze, a da je nisam iscrpela do kraja. Izašla sam iz oba braka kada sam bila sto posto sigurna da nema povratka. To su bile moje bitke i povrede sa kojima sam morala sama da se nosim.

Oni su očevi moje dece i to je jedino što je važno. Uvek sam samo želela da se moja deca osećaju voljeno i da imaju svog oca. Sa prvim mužem imam fenomenalan odnos, prijatelji smo. Za mene je Loti bilo važno da može da vidi tatu kad god poželi.

Pročitajte  Odnos Jelene Perčin i Momčila Otaševića intrigira - Teško je biti u lošem braku, nikada nije bio kod kuće

- Naravno, sve se to menja kod dece, postoje faze identifikacije, kada imaju veću potrebu za mamom ili tatom. Ovo treba prepoznati i poštovati.

Ista je situacija i sa Momom, mi radimo posao kojim se bavimo, na papiru imamo da ona viđa decu svakog drugog vikenda, ali ne može uvek baš tako.

 

 

- Žena sam po dogovoru, može da viđa svoju decu kad god može i hoće. To je dobro za moju decu, a odnos koji postoji između nas i koji smo imali je samo naša stvar - rekla je ona za "Večernji list" i govorila o tome da li su joj deca posle razvoda postavljala određena pitanja.

Komentari. (0)

Loading