Aleksandra Prijović

Radostan dan u domu Aleksandre Prijović, majčine reči diraju u srce

Autor:

22.09.2024 12:45

Foto: Screeenshot Instagram/@aleksandraprijovic

Foto: Screeenshot Instagram/@aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović slavi rođendan



Širom regiona popularna pevačica, Aleksandra Prijović, danas proslavlja 29. rođendan, a njen Instagram profil preplavljen je čestitkama. 

Među brojnim porukama, jedna se posebno istakla – emotivna čestitka Borke Mihajlović. Vest da Aleksandra Prijović slavi rođendan podstakla je veliki broj pratilaca da majku popularne pevačice zatrpaju čestitkama.

Instagram screenshot @borkamihajlović1974

 

Borka Mihajlović je povodom ćerkinog rođendana javno izrazila svoju ljubav i ponos koji oseća prema njoj Objavu na Instagramu ispratila je rečima:

- Iako si godinu dana starija, za mene ćeš uvek biti moja devojčica. Želim ti sve najbolje, srećan ti rođendan, mila moja - napisala je Borka, a reakcije i čestitke pratilaca nastavile su da se nižu.

Pročitajte: Nekada je bila najlepša Beograđanka - svekrva Aleksandre Prijović danas izgleda ovako

Aleksandra, koja je već godinu dana na vrlo uspešnoj turneji, pokazujući svoj talenat i posvećenost, ne krije koliko joj porodica znači.

Screeenshot Instagram/@borkamihajlovic1974

 

Pevačica je posebno vezana za majku, što je i potvrdila tokom trećeg koncerta u zagrebačkoj Areni, kada je podelila emotivnu poruku sa publikom, obrativši se majci i tetki:

- Sad ću reći jednu stvar... Kada sam se takmičila u Zvezdama Granda moja majka je izgubila posao zato što me je vozila svakog vikenda na takmičenje. Žrtvovala je svoj posao zbog mene i naravno, dešava se da nam finansijski bude teško - rekla je tom prilikom Aleksandra, i dodala:

Pročitajte: Ovaj detalj o Filipu Živojinoviću do juče je samo Prija znala

- A moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za takmičenje. Hvala što ste došli iz Nemačke ovde. Vama beskrajno hvala za čast koju ste mi ukazali ovde. Želim svima vama da uvek plačete iz ovako lepih razloga i od sreće. Volim vas.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Blizak odnos i podrška porodice jasno su pokazali koliko su članovi porodice Aleksandre Prijović međusobno povezani. Pevačica je to kroz svoju karijeru uvek isticala, podsećajući da je porodica njena najveća snaga.

Komentari. (0)

Loading