Viktor i Sofija

Viktor Živojinović prvi put u javnosti sa devojkom, Sofija privukla sve poglede (foto)

Autor:

23.09.2024 10:29

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Devojka Filipa Živojinovića sinoć je bila u centru pažnje



Viktor Živojinović već neko vreme je u emotivnoj vezi sa voditeljkom "Blic" televizije Sofijom Spasojević. Prelepa brineta i Brenin sin svoju ljubav dugo ne kriju, a na društvenim mrežama često iskazuju emocije, međutim sve do sinoć nismo imali prilike da ih vidimo u javnosti.

U večeri za nama devojka Viktora Živojinovića privukla je sve poglede na jednom koncertu u našoj prestonici. Brenin sin je sa svojom izabranicom u javnosti prošetao držeći se za ruke kada su svi komentarisali njen izgled.

Antonio Anhel Ataimages

 

Devojka Viktora Živojinovića blistala je u kratkoj lepršavoj haljinici bele boje koja je istakla njenu vitku liniju. Izgled naslednika folk zvezde takođe je privukao dosta pažnje.

Mnogi su primetili da je izgubio dosta kilograma, a da li je nova devojka uticala na ovu promenu nije poznato.

Pročitajte Sada i zvanično - Ljubav Viktora i Sofije ušla u novu fazu, Brena oduševljena

Sofija i Viktor bili su modno usklađeni u nude tonovima, pa su se svi složili da su prelep par.

Podsetimo, o Viktorovoj i Sofijinoj vezi počelo je da se spekuliše sredinom marta, dok je prvi dokaz ljubavi "pao" u junu mesecu kada su na društvenimmrežama osvanule zajedničke fotografije uz emotikone srca.

Antonio Anhel Ataimages

 

Pre romanse sa Breninim sinom, Sofija je javnosti bila poznata kao voditeljka "Blic" televizije. Na društvenim mrežama ova lepotica ima veliki broj pratilaca i obožava da deli atraktivne fotografije.

Ipak, one sa Viktorom uvek su najzanimljivije medijima.

 

Komentari. (0)

Loading