Sin Marije Šerifović

Četrdeset godina kasnije: Sin Marije Šerifović obukao maminu košulju, pogledajte kako mu dobro stoji

Autor:

23.09.2024 21:20

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Javnost je oduševljena fotografijom na kojoj sin Marije Šerifović nosi njenu košulju



Privatne momente i dešavanja iz života pevačica Marija Šerifović rado deli sa pratiocima na društvenim mrežama. Marija najviše uživa u trenucima koje provodi sa sinom Mariom, a najinteresantnije momente njihovog druženja često objavi na svom Instagram-profilu.

Jedna od zanimljivih, u isto vreme i dirljivih, objava je fotografija na kojoj sin Marije Šerifović nosi njenu košulju. Istu onu koju je Marija nosila pre četrdeset godina.

Screenshot Instagram/@serifovic

 

- Putovali smo, selili se, svašta izgubili… Ali ovo smo uspeli da sačuvamo. Jednu košulju. I sada, nakon 40 godina, junior nosi kevinu košulju - napisala je Marija.

Uz šaljivu opasku i toplu poruku koju je pevačica objavila, zaključujemo da je emotivna generacijska povezanost unutar porodice vrlo jaka. Drago nam je da se stvari u Marijinoj porodici čuvaju s pažnjom i za nova pokolenja.

Podsećamo, u decembru prošle godine Marija Šerifović ostvarila se u ulozi roditelja, procesom surogat-majčinstva. Sve u vezi sa procesom čuvano je u najvećoj tajnosti sve dok se Mario nije rodio. 

Pročitajte: Mama i sin - Marija crna kao noć, Mario plav kao anđeo, prelepa fotografija

Ne pada iver daleko od klade, glasi narodna poslovica koja se još jednom pokazala kao istinita. Istini na volju, sin Marije Šerifović nosi njenu košulju i posle 40 godina stoji mu kao salivena. Isti kroj, samo novi (baby) model.

Komentari. (0)

Loading