Brak Nele Mihailović

Nela Mihailović u ljubavi ne glumi, on je “njen čovek” već dvadeset pet godina

Autor:

24.09.2024 20:55

Foto: Jovanka Bojković

Foto: Jovanka Bojković

Muž Nele Mihailović nedavno je proslavio rođendan, a reči koje mu je uputila dovoljno govore o njihovoj ljubavi



Poznaju se dvadeset pet godina, koliko i traje njhova ljubav, i od prvog susreta znali su da su stvoreni jedno za drugo. Nela Mihailović ne krije da je on njen oslonac i podrška – Vladimir Petričević. Muž Nele Mihailović je kompozitor, a poznata glumica Suzana Petričević je Nelina zaova.

Gumica Narodnog pozorišta nedavno je oduševila pratioce emotivnom rođendanskom porukom koju je posvetila suprugu.

Screenshot Instagram story/@nelamihailovic

 

Uz fotografiju iz koje isijavaju ljubav i nežnost, Nela je napisala:

- Mom čoveku srećan rođendan.

Nela i Vladimir su se verili samo dva meseca nakon što su se upoznali. O njihovom braku glumica govori sa izrazitom notom topline.

Pročitajte: Na petak 13. su se upoznali, ali i venčali - Suprug Nele Mihailović ne viđa se često u javnosti, ovo je Vladimir

- Zajedno smo četvrt veka i bez njihove podrške ne bih mogla da budem ono što sam danas. Vladimir je uz mene kroz sve, od poslovnih izazova do svakodnevnog života. On je moj savetnik, moj oslonac i moj najbliži prijatelj - istakla je Nela, dodajući da njihova saradnja često prelazi i u profesionalnu sferu jer Vladimir, kao kompozitor, neretko daje savete vezane za njene uloge.

 

Zajednica koju su odabrali donela im je dve ćerke, Martu i Petru, koje su, kako glumica kaže, njen najveći životni uspeh. Iako se nada da njene ćerke neće krenuti njenim glumačkim putem, Nela je spremna da ih podrži u svakoj odluci: 

- Tu sam da im dam vetar u leđa, ma šta god odlučile.

Jakov Simović/Gloria

 

Za svaki novi projekat Nela kaže da joj donosi novo saznanje o sebi i da je gluma profesija koja zahteva duboku introspekciju. 

Pročitajte: Kako su samo porasle - ćerke Nele Mihailović konačno u javnosti, prelepe su

- Glumac koristi svoje telo i biće kao instrument za stvaranje likova, bilo da su oni pozitivni ili negativni. To može biti uzbudljivo, ali i izazovno, jer se uvek suočavate sa sopstvenim unutrašnjim svetom.

Muž Nele Mihailović primer je koliko je slobodan izraz na sceni i van nje nužan za svaku ženu. Ova nežna porodična priča, u kojoj ljubav i podrška igraju ključnu ulogu, još jednom potvrđuje koliko su za uspeh važni ljudi koji nas okružuju.

Komentari. (0)

Loading