Sloboda i Vojin

On na premijeri, a ona... Evo gde je bila Sloboda dok je Vojin sam šetao crvenim tepihom

Autor:

25.09.2024 13:45

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Premijera filma Megdan okupila dosta poznatih, svi se pitaju zašto je Vojin došao bez Slobode



Premijera filma "Megdan" sinoć je u Beogradu okupila veliki broj poznatih ličnosti, među kojima je najviše pažnje privukao Vojin Ćetković.

Glumac je crvenim tepihom prošetao sam, pa su se svi zapitali zašto se supruga Sloboda Mićalović nije pojavila sa njim.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Vojin Ćetković došao je sam, a mnogi su primetili da izgleda bolje nego ikad. Glumac je crvenim tepihom prošetao u farmerkama uz koje je uklopio belu majicu i teget sako.

Iako je Vojin bio jedan od najslikanijih glumaca na premijeri filma "Megdan", svi su se pitali zašto se njegova supruga nije pojavila. 

Pročitajte Neko sa 20, a Sloboda Mićalović dobila je decu sa ovoliko godina

Sloboda je za to vreme prvo bila na treningu, a kasnije se doterala i izgleda uputila da se nađe sa prijateljicama.

Inače, Vojin je u pomenutom filmu ostvario zapaženu ulogu. Osim njega u filmu glume Viktor Savić, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Jovana Balašević, Petar Božović, Aleksandar Gavranić, Vaso Bakočević, Maja Berović, Dušan Džakić, Ion Bečte, Genadij Bojarkin, Blagoj Veselinov, Iva Krajnc i mnogi drugi.

Instagram

 

Podsetimo, glumci su se upoznali na snimanju filma "Zona Zamfirova", a poznanstvo je preraslo u prijateljstvo na snimanju drugog filma "Pljačka Trećeg rajha". Nedugo zatim, oboje su ostavili svoje partnere i 2004. godine započeli ljubavnu priču koju su krunisali brakom. 

Vojin i Sloboda Mićalović venčali su se 2008. godine, a 2010. postali su roditelji dve devojčice Vere i Mile.

Pročitajte Poznatog glumca vinula je u nebesa, a tu istu ulogu odbio je Vojin Ćetković

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke.

Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao "kao lepa je" ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio. Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala - ispričao je Vojin jednom prilikom.

 

Komentari. (0)

Loading