Rada i Milan

Rada Manojlović iznenadila izjavom o Milanu Stankoviću: Naša veza i dalje traje

Autor:

26.09.2024 11:20

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izjava Rade Manojlović oduševila fanove, evo šta je rekla o Milanu



Rada Manojlović i Milan Stanković svojevremeno su važili za jedan od omiljenih parova domaće javne scene. Iako su davno raskinuli, Rada i Milan ostali su u odličnim odnosima, pa su i dalje velika podrška jedno drugom.

Pevačica se ne libi da često komentariše bivšeg dečka, te je najnovija izjava Rade Manojlović privukla dosta pažnje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Naša veza i dalje traje, kao prijateljska. To je retkost, ali postoji. Milan mi je drug, on je odlično sada, našao je svoj mir i spokoj, povukao se sa estrade i ja ga razumem - rekla je Rada, pa u emisiji "Ceca show" otkrila da su ona i Milan tokom veze prošli golgotu.

- Prošli smo golgotu. Nismo bili svoje gazde, bili smo u organizaciji koja te nije pitala da li si jeo ili spavao. Živeli smo u kombiju i radili po dva, tri koncerta dnevno.

Pročitajte Izjava Rade Manojlović oduševila - dosta je bilo čekanja

Tu smo se mi zapravo i spanđali, imali smo dvadeset godina. Naša ljubav je proistekla iz tog mukotrpnog rada i druženja, zato smo i ostali prijatelji.

Pevačica je takođe istakla da su joj bivši momci zabranili da govori o njima, posebno Milan, ali ona se na to očito ne obazire previše.

M.M./ATAImages

 

Meni je Milan zabranio da pričam o njemu, ne znam samo zašto jer uvek najlepše pričam o njemu. Kaže mi večito "dokle ćeš više da pričaš", ja ćutim - zaključila je Rada.

 

Komentari. (0)

Loading