Osvaldo Rios

Godine su učinile svoje: Evo kako fatalni Ignasio iz Kasandre danas izgleda (foto)

Autor:

26.09.2024 12:21

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Osvaldo Rios danas izgleda znatno drugačije, da li ga prepoznajete?



Serija "Kasandra" devedesetih godina bila je jedna od omiljenih. Osim glavne junakinje koju je igrala Koraima Tores, koja je prethodnih dana posetila Srbiju, glavnu mušku ulogu, fatalnog Ignasija, igrao je Osvaldo Rios.

Glumac je svojevremeno ostvario kako manekensku, tako i pevačku karijeru, ali najpoznatiji je po ulogama u telenovelama, a šta je sa Osvaldom Riosom danas?

youtube printscreen

 

Ženska populacija u našoj zemlji željno je iščekivala svaku novu epizodu pomno prateći ljubavnu priču Kasandre i Ignasija, dok je ovaj latino zavodnik bio sa nekim od najlepših žena sveta.

Najpoznatija veza popularnog glumca bila je sa 17 godina mlađom Šakirom, koja je tada imala 20 godina. Razlika u godinama od strane mnogih negativno je komentarisana, ali je Osvaldo tvrdio da joj je veran, iako ga je u to vreme pratio glas da je ženskaroš.

Pročitajte Kasandra je u Beogradu, spremna da se pridruži ekipi popularne serije - Srećna sam, veoma sam uzbuđena...

- Sa njom sam bio vrlo odan i veran u vreme kada nisam bio ni odan ni veran... Ali ona je morala da ode, to je najbolja stvar koja joj se desila, to što nije nastavila sa mnom - izjavio je Rios jednom prilikom.

Crna kosa i oči, kao i osmeh od milion dolara bili su zaštitni znak mladog glumca, dok Osvaldo Rios danas u šezdeset i trećoj godini izgleda znatno drugačije. Kosa više nije onako gusta, ni bore nisu izostale, ali ostao je prepoznatljiv osmeh.

 

 

Osvalda Riosa na društvenim mrežama prati skoro pola miliona ljudi, od kojih je veliki broj dama sa kojima on redovno deli momente iz svakodnevnog života.

 

Komentari. (0)

Loading