Miona Marković

Sestra Mione Marković zasenila prelepu glumicu, upoznajte Sonju (foto)

Autor:

26.09.2024 14:40

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sestra Mione Marković je prelepa brineta, starija je od glumice 5 godina



Miona Marković nosi titulu jedne od najlepših domaćih glumica, a kada biste joj videli ostatak porodice, bilo bi vam jasno da najviše može da zahvali genetici. 

Iako nema rođenu sestru, glumica je sa sestrom od ujaka veoma bliska, a u najnovijoj objavi na Instagramu imali smo prilike da je vidimo. Sestra Mione Marković Sonja starija je pet godina, a povodom njenog 33. rođendana glumica joj se obratila emotivnim rečima.

Instagram

 

"Bilo ko: Je l' ste vas dve rođene sestre? (uvek tri sekunde pauze, osmeh, pa udah)

- SofijaMiona: Nismo, ali kao da jesmo… Sestra od tetkeujke… Ali mi smo jedine unuke u pretežno muškoj familiji izrazito bliskoj… Možda bismo se, da smo rođene sestre, mnogo više svađale, a ovako smo najjači tandem.

Danas joj je 33. rođendan, mojoj sestri Sonji (za sve ostale je SofijaSofke), i pošto ona voli brojeve i datume, i ovaj 33. joj se baš sviđa, moram lepo da ga upriličim! Bila je moja Boginja još iz detinjstva, želela sam sve kao ona i jedva sam čekala da dođe da me čuva ili uči koreografije ili samo da mi priča o uvek tako zabavnim stvarima koje se samo njoj dešavaju.

Pročitajte Poreklo za ponos - Ovaj ugledni gospodin je otac Mione Marković (foto)

Godina je 2012. Razlika od pet godina prestaje da bude bitna i počinju naše avanture kojih se ona seća mnogo bolje i prepričava ih mnogo smešnije od mene, ko god nas upozna mora prvo da čuje sve te anegdote! Ona je neko ko uvek navija za mene, neko ko se smeje i kad je njoj najteži dan u životu.

Moja Sonja je kao najvedriji lik iz Disney crtaća i nije čudo što zna sve pesme i reči. Moja Sonja je najbolja tetka na svetu, a meni najbolja sestra. Nju vole svi i mislim da nikad u životu nisam čula od nje da nekoga baš ne voli.

Instagram

 

Ona je boja žuta, griva crna, osmeh zvonak, pesma luda, hlad u vrelom danu, gumena bombona, babina unuka, melodija koju puštaš kad ti je lepo počeo dan…

Nas dve imamo rituale i pesme samo naše, nas dve smo uvek tim i verujemo jedna u drugu. Volim je beskonačno. Želim da si srećna kao što su ljudi sa tobom!  Srećan ti rođendan", poručila je glumica uz set zajedničkih fotografija, a njeni obožavaoci su se složili da je sestra Mione Marković prava lepotica.

 

 

Komentari. (0)

Loading