Džordž i Amal danas slave 10 godina braka: Ona je na svadbi nosila nešto posebno - i ne mislimo na venčanicu

Autor:

27.09.2024 12:30

Foto: Dia Dipasupil/Getty Images

Foto: Dia Dipasupil/Getty Images

Džordž i Amal Kluni slave 10 godina braka



Sinoć su bacili Njujork pod noge, po ko zna koji put. No, to njima ne predstavlja problem. Jednostavno, gde god se pojave, podižu oblake zvezdane prašine i izazivaju opštu euforiju.

Džordž i Amal Kluni slave 10 godina braka ovog 27. septembra, a dan ranije u ime svoje fondacije priredili su gala veče u njujorškoj Javnoj biblioteci. Blistali su u crnim kombinacijama, stilski usklađeni i zaljubljeni kao na početku njihove priče.

Dia Dipasupil/Getty Images

 

Bila je to mala uvertira pred proslavu jubileja. Decenija braka nije mala stvar... Doduše, nisu se vratili na “mesto zločina”, u romantičnu Veneciju, gde su izgovorili sudbonosno “da”, ali možda planiraju putovanje u skorije vreme.

Venčanje je poseban, možda i najvažniji dan u životu žene, pa je sasvim logično i razumljivo što se za njega pripremamo sa posebnom pažnjom. O svemu se vodi računa, od mesta gde će biti organizovana proslava, menija i pozivnica, do venčanica, frizure, cipela i mejkapa.

Pročitajte Džordž i Amal ne snalaze se u kuhinji, a njihova deca imaju poseban jelovnik - Ova dama ispunjava im sve zahteve

Postoji još jedna sitnica. Nešto što nam je bitno i u svakodnevnom životu, jer, kako kažu eksperti, bez ijedne reči otkriva dosta o nama, našoj ličnosti, karakteru, navikama. Pogodili ste, reč je o parfemu.

Važno je kakav mirisni trag ostavljamo za sobom i dok se drugoj polovini zaklinjemo na večnu ljubav. Tako je i zanosna Amal Kluni tog dana na sebi nosila nešto specijalno. Nešto plavo.

Dia Dipasupil/Getty Images

 

Upravo tako se zove mirisna nota koju je 2013. lansirala kuća “Oscar de la Renta”. Godinu dana kasnije lepa pravnica stala je na ludi kamen sa holivudskim zavodnikom i očarala svet u venčanici sa potpisom istog kreatora. Sva je bila u Oskaru de la Renti.

“Something old, something new, something borrowed, something blue...”, tradicionalna i svima dobro poznata rima koja opisuje šta bi mlada trebalo da ima na sebi za sreću.

Amal je imala i “Something Blue” u formi mirisa. Cvetna rapsodija kreirana je upravo za takve prilike.

Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

 

Gornje note kompozicije čine mandarina, neroli, bergamot i cvet lipe, a u srcu su nežni đurđevak, madagaskarski jasmin, narcis i liči. Osnova sadrži burbon vanilu, senzualni mošus, puderasti kašmir i sivi amber.

Pročitajte Taman kad su pomislili da ih niko ne gleda... Amal i Džordž uhvaćeni na delu u luksuznom hotelu

Maštovita je i bočica, oko čijeg je “vrata” postavljen prsten koji simbolizuje čin venčanja. Pa, ako uskoro nameravate da izgovorite “da”, eto sjajnog i nadasve elegantnog mirisnog predloga.

Pošto Džordž i Amal Kluni slave deset godina braka, možda će ponoviti nešto što je obeležilo taj nezaboravni dan u Veneciji. Da li ona i dalje koristi isti parfem?

Komentari. (0)

Loading