Leone Siniša

Arijana Mihajlović pronašla novu radost nakon Sinišine smrti: On joj je promenio ceo svet

Autor:

27.09.2024 18:40

Foto: Screeenshot Instagram/@ariannamihajlovic

Foto: Screeenshot Instagram/@ariannamihajlovic

Unuk Siniše Mihajlovića je njen centar sveta i životna radost



Nasleđe Siniše Mihajlovića živi ne samo kroz njegove neverovatne uspehe i zasluge u fudbalu već i kroz njegove naslednike, posebno unuka Leonea Sinišu

Unuk Siniše Mihajlovića je životni poklon svojoj porodici, a njeni članovi ga obasipaju ljubavlju. Nakon Sinišine smrti, u decembru 2022. godine, posle teške borbe sa leukemijom, njegova supruga Arijana je često delila emotivne uspomene koje su obeležile zajednički život. 

Screeenshot Instagram/@ariannamihajlovic

 

Arijanina posvećenost čuvanju uspomene na Sinišu i njene objave pokazuju koliko je Leone više od imena, on je nastavak Sinišinog duha.

Sin Sinišine ćerke Virdžinije ponosno nosi ime svog dede, što predstavlja dirljivu počast čoveku koji je ostavio veliki trag na terenu i izvan njega.

Pročitajte: Udala se ćerka Siniše Mihajlovića, Arijana i deca na okupu, prizor koji nema cenu

Podsećamo, Leone je Virdžinijino drugo dete iz braka sa fudbalerom Alesandrom Voljakom. Par se upoznao 2017. godine, a venčali su se prošle godine u Monopoliju. Dok se par venčavao, njhova ćerka Violante im je prinosila burme, što je imalo posebnu simboliku.

Unuk Siniše Mihajlovića ponosno nosi ime po proslavljenom fudbaleru, koga je ćerka Virdžinija opisala kao lava zbog njegove hrabrosti i snage sa kojom se suočavao sa životnim izazovima. 

 

 

Virdžinija je istakla da je želela da ime nosi duboko značenje i simbolizuje uspomenu na njenog oca. Njena majka Arijana ponosna je baka koja je na društvenim mrežama objavila rođenje malog Leona, nazvavši ga „superherojem poput svog dede”.

Pročitajte: Isti Siniša - prva fotografija Mihinog unuka je nešto najslađe što ćete videti danas

Dok je Mihina ćerka ovako ovekovečila ljubav i uspomenu na oca, supruga Arijana u malom Lavu Siniši pronalazi svoju snagu i sreću nakon pretprljenog gubitka.

Komentari. (0)

Loading