Nataša Bekvalac

Pratioci ostali u neverici: Zašto je otputovala i šta se krije iza osmeha Nataše Bekvalac

Autor:

27.09.2024 21:25

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nataša Bekvalac u kupaćem kostimu proslavila rođendan na omiljenoj destinaciji



Tokom proslave 44. rođendana na plažama sunčane Ibice, Nataša Bekvalac u kupaćem kostimu oduševila je fanove!

Okružena porodicom, uključujući sestru Kristinu i ćerku Hanu, pevačica je uživala u čarima popularne destinacije koja se mnogima nalazi na spisku omiljenih letovališta

Screenshot Instagram/@bekvalceva

 

Natašina publika zna da ona redovno posećuje ovo Balearsko ostvo, tako da se može zaključiti da joj klima i atmosfera baš prijaju.

Na svom Instagram profilu, Nataša Bekvalac podelila je niz očaravajućih fotografija u elegantnom jednodelnom kupaćem, ističući svoje izvajano telo i obline koje se jasno ocrtavaju. 

Pročitajte: Nataša Bekvalac priznaje - Emotivno sam ispunjena

Uz pomalo vragolast ali neodoljiv osmeh, pokazala je svojoj publici da se odlično provodi, dok ju je fotografisala ćerka Hana Ikodinović.  

- To mi je za rođendan - napisala je Nataša uz fotografiju koju je postavila na svoj profil na Instagramu, a koju je snimila njena ćerka Hana.  

Screenshot Instagram/@bekvalceva

 

Dok prilazi obali, pevačica na fotografiji izgleda poput sirene koja izranja iz mora. Publika koja uživa u svakom nestašluku lepe Novosađanke ovo je pozdravila brojnim komentarima podrške.

Pročitajte: 10 kg za 30 dana - uz dijetu Nataše Bekvalac i to je moguće

Podsećamo, Nataša je u braku sa proslavljenim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem dobila Hanu. Odnedavno, Hana uspeva u tome da zaokupi pažnju medija; spontano ali uspešno. Najpre zahvaljujući svojoj lepoti, a potom i brižnom ophođenju prema mlađoj sestri Katji

Screenshot Instagram/@bekvalceva

 

Iako pop zvezda često deli porodične trenutke na društvenim mrežama, Hana je nedavno počela da se ističe kao njena prvorođena mezimica, donoseći svežinu i autentičnost u svet medija. Hana Ikodinović ne teži medijskoj pažnji i vrlo je odmerena. Njene objave su često intimne i pune ljubavi.

Pročitajte: Imala je godina koliko i Hana sada - zbog ovog muškarca je Nataša Bekvalac pobegla od kuće

Na rođendanskoj proslavi, Natašu je u restoranu dočekalo iznenađenje - torta i mali vatromet, dok su je u sobi čekali šampanjac, torta i buket svežeg cveća, uz šarenu dekoraciju od balona. 

Ovaj boravak na Ibici sigurno će ostati upamćen kao tzv. rođendanska proslava Nataše Bekvalac u kupaćem kostimu.

Komentari. (0)

Loading