Lana del Rej

Zamislite sudbonosno “da” usred močvare: Svetska muzička zvezda uradila je baš to, a sreću ne može da sakrije

Autor:

28.09.2024 17:30

Foto: Foto kolaž: Freepik/wirestock i Matt Winkelmeyer/Staff Getty Images

Foto: Foto kolaž: Freepik/wirestock i Matt Winkelmeyer/Staff Getty Images

Nakon samo mesec dana od priznanja da ima partnera, udala se Lana del Rej



U šokantnom i brzom dešavanju koji niko nije očekivao, Lana del Rej, zvezda svetske muzičke scene, odlučila je da kaže sudbonosno "da" na čudnoj i bizarnoj lokaciji za te prilike – u močvari!

Njen izabranik, Džeremi Difren, nije tipičan muškarac iz sveta poznatih, već turistički vodič i čuvar aligatora u Luizijani. Upoznali su se 2019. godine ali su kao par u javnost izašli tek nedavno.

Matt Winkelmeyer / Staff Getty Images

 

Venčanje Lane del Rej je održano daleko od glamuroznog Holivuda, na radnom mestu njenog supruga – usred močvare, gde Džeremi vodi popularne ture čamcem. Mnogi su bili iznenađeni njenim izborom lokacije, ali i skromnošću ceremonije. 

Udala se Lana del Rej - udarna je vest u američkim medijima. Na snimcima do kojih su došli, pevačica je viđena kako hoda kroz šljunkovite staze u jednostavnoj, lepršavoj venčanici, dok je do oltara prati njen otac, Robert Grant.

Pročitajte: Lana Del Rej uživa u ljubavi sa tajanstvenim muškarcem - ovo je njen verenik (foto)

Zaljubljena u retro stil, pevačica je i za ovu priliku odabrala klasičnu venčanicu romantičnog A korja i velom sa volanima koji su joj padali preko ramena. Frizura je savršeno ispratila stil venčanice, napola podignuta i vezana, sa talasastim repom koji je padao na ramena.

Matt Winkelmeyer/Staff Getty Images

 

Iako je imovina ove planetarne zvezde procenjena na 30 miliona dolara, odlučila je da njeno venčanje bude intimno i potpuno skromno, daleko od očiju javnosti. 

Pročitajte: Lana Del Rej neprepoznatljiva - drastična promena izazvala oprečne reakcije

Njen suprug, Džeremi, nosio je crno odelo, smeđe cipele i belu košulju, a ceremonija je održana u dvorištu u blizini njegovih čamaca, ukrašenih belim cvetovima.

Nakon ceremonije, par je otišao na prijem, gde je zvezda dodatno začinila svoj izgled svetloplavom satenskom mašnom u skladu sa tamošnjim običajem “nešto plavo”. Venčanju su prisustvovali samo najbliži članovi porodice, uključujući Laninu sestru Kerolajn i brata Čarlija.

Ovaj neobičan izbor mesta za venčanje i događaj koji nije pratila pompa dodatno su iznenadili fanove, koji su očekivali luksuz, ali su umesto toga dobili iskrenu, skromnu proslavu ljubavi u srcu močvare.

Komentari. (0)

Loading