Aleksandra i Zorica

Vreme je da se sazna: Evo kako je Filipova majka prihvatila Priju

Autor:

28.09.2024 20:01

Foto: M.M / Ata images

Foto: M.M / Ata images

Svekrva Aleksandre Prijović jednim gestom otkrila u kakvom je odnosu sa pevačicom



Aleksandra Prijović i Filip Živojinović već 6 godina su u skladnom braku, a kao kruna ljubavi stigao je sin Aleksandar. Otkako je stupila u porodicu Živojinović nagađalo se u kakvim je odnosima pevačica sa Filipovom maćehom Brenom, ali mnogi nisu znali ni kako je njegova majka prihvatila.

Nagađanjima jednom za svagda može doći kraj, a kakav odnos svekrva Aleksandre Prijović ima sa pevačicom, Filipova majka pokazala je najnovijom fotografijom.

Antonio Anhel Ataimages

 

Naime, Zorica je na svom Instagram nalogu podelila video sa koncerta svoje snaje na kome je kratko napisala:“Ponosna sam na tebe“ i time jasno pokazala u kakvom je odnosu sa Filipovom izabranicom.

Inače, svekrva Aleksandre Prijović njene koncerte redovno posećuje, pa joj je bila velika podrška i pre godinu dana kada je napunila nekoliko beogradskih Arena.

Pročitajte Filipova majka podelila najlepše vesti, porodica nikad nije bila srećnija!

Tom prilikom Zorica je povela unuka Aleksandra sa kojim je zajedno uživala u snajinim hitovima.

Na koncert je stila među prvima, a onda je otkrila koliko je ponosna na Aleksandru, pa zatim otkrila zašto se unuk nije popeo na binu kod mame.

Instagram

 

- Njega ovi efekti jako plaše, zbunjuju. Malo se uplašio, nije hteo da izađe na binu. Rekao je da je mama izašla iz televizora.

Podsetimo, Zorica Nakić bila je prva supruga Bobe Živojinovića, a nakon razvoda udala se za hrvatskog košarkaša Ivu Nakića sa kojim se dobila sina Maria i ćerku Ivu.

Nakon razvoda nekadašnji supružnici ostali su u dobrim odnosima, a Boba je ubrzo potom sreću pronašao pored Lepe Brene sa kojom je i dan danas.

Komentari. (0)

Loading