Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović emotivna: Jako mi nedostaješ, ali nisi mi više neophodan

Autor:

28.09.2024 13:26

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Objava Slobode Mićalović privukla veliku pažnju



Sloboda Mićalović važi za jednu od naših najuspešnijih glumica, a njena popularnost oslikava se i na društvenim mrežama gde ima skoro pola miliona pratilaca.

Lepa glumica redovno deli trenutke kako iz privatnog, tako i iz poslovnog života, a najnovija objava Slobode Mićalović nije prošla nezapaženo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, ona je pratioce obavestila da igra predstavu „Vatre“ u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a potom je objavila fotografiju i jedan citat iz komada.

„Jako mi nedostaješ, ali nisi mi više potreban“, glasila je objava Slobode Mićalović.

Pročitajte On na premijeri, a ona... Evo gde je bila Sloboda dok je Vojin sam šetao crvenim tepihom

Inače, pomenuta predstava premijerno je igrana pre godinu dana, kada je Sloboda koja tumači glavni lik otkrila da su probe, uprkos jezičkoj barijeri koja je postojala između domaćih i španskih članova ekipe, prošle u najboljem redu.

- Ovo je bilo jedno veličanstveno putovanje. Zahvalna sam celoj ekipi što nam je dala priliku da sarađujemo sa Karmom Portačeli i Marijom Velasko.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Dve kulture su se sukobile u pripremi ovog komada. Naizgled, mi imamo jedan način rešavanja problema, a oni sve rade drugačije.

Radila sam i prethodno sa strancima na filmu. Pozorište je nešto potpuno drugačije, potrebna je reč kojoj se veruje – istakla je glumica tom prilikom.

Noseću ulogu Sloboda je majstorski izvela, a publika će i ove godine imati priliku da se podseti zašto je jedna od najuspešnijih glumica.

Komentari. (0)

Loading