Anastasija Mandić

Da je Manda ovo dočekao: Anastasija Mandić podelila najlepše vesti, veliko slavlje u porodičnom domu

Autor:

29.09.2024 14:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Mandin sin danas je postao punoletan, mama emotivnija nego ikad



Udovica Milorada Mandića Mande danas je najponosnija žena. Anastasija Mandić sa porodicom ovaj datum slavi, a povod nije mogao biti lepši.

Mandin sin Andrija danas je postao punoletan, čime se mama odmah pohvalila.

Antonio Ahel/ATAImages

 

„Na današnji dan ovaj momak i ova devojka postali su roditelji. Srećan ostao, Andrija! Kad pre 18“, napisala je glumica u opisu fotografije sa suprugom, nakon čega je usledilo mnoštvo čestitki. Mandin sin sada je već veliki momak, a verujemo da bi glumac bio i te kako ponosan na svog naslednika.

Legendarni dramski umetnik koji nas je prerano napustio iza sebe je ostavio četvoro dece. U prvom braku sa suprugom Ksenijom Sonjom Burzan dobio je sinove Marka, Mariju i Filipa, dok je u braku sa Anastasijom dobio sina Andriju čije punoletstvo porodica danas obeležava.

Pročitajte Krenula tatinim stopama - Ova poznata umetnica je ćerka Milorada Mandića Mande (foto)

Glumčeva deca ne vole javno da se eksponiraju i svoju privatnost strogo čuvaju za sebe, ali poznato je da su svi ostvareni i uspešni ljudi.

- Odrastao sam u skromnoj porodici i vaspitavan sam tako da nisam imao mnogo želja. Bio sam svestan da su mnoge stvari za mene bile nemoguće, iako su se moji roditelji trudili da sestri, bratu i meni obezbede što više.

Instagram

 

Kada sam dobio svoju decu, pokušavao sam da svaku njihovu želju ostvarim istog trenutka. Zbog takvog stava oni su bili izgubili interesovanje za iznenađenja, a ja sam shvatio kako sam svojim postupcima postigao kontraefekat.

Međutim, vremenom su počeli drugačije da razmišljaju i naučili su da cene roditeljski trud. Vodio sam ih na snimanja da vide koliko su naporna i kako sam na neki način žrtvovao porodicu zbog zanata, što me mnogo boli - govorio je glumac za "Story" 2010. godine.

Komentari. (0)

Loading