Nika Tošić

Tako se iskazuje ljubav: Duško Tošić specijalitet u svom restoranu nazvao po ovoj lepotici

Autor:

29.09.2024 20:05

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Gest Duška Tošića oduševio pratioce na mrežama



Razvod Jelena Karleuše i Duška Tošića prethodnih nedelja podigao je dosta prašine.

Otkako su se nakon 16 godina pevačica i fudbalski menadžer razišli, svaki gest Duška Tošića pomno se prati i tumači, a najnoviji je apsolutno oduševio.

M.M, Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, Duškova i Jelenina ćerka Nika Tošić jedna je od najpopularnijih tinejdžerki u regionu, a na društvenim mrežama ima zavidan broj pratilaca.

Upravo na svom TikTok nalogu, mala Nika pohvalila se prelepim iznenađenjem koje je dobila od oca.

Pročitajte Atina i Nika se najviše raduju - JK progovorila o bebi

"Zdravo ljudi, moj tata je otvorio restoran i pošto je isti ovakav već postojao na drugoj lokaciji, tamo sam stalno jela neke zelene njoke.

I kada je otvorio isti takav, ja sam ga zamolila da me stavi na jelovnik i evo ih "Nikine njoke". Mislila sam da se šali kada je rekao da će da stavi moje ime. Osećam se specijalno", poručila je devojčica pratiocima koje je gest Duška Tošića potpuno očarao.

 

@frnotnika

U životu treba da se častimo , Gallo Nero the one 🇮🇹😋 ♬ original sound - Nika

 

Ovo nije prvi put da se Duško pokazao kao tata za primer. On svaki slobodan trenutak koristi da provede sa svojim naslednicama, a nedavno je Niku odveo na fudbalsku utakmicu odakle se ona odmah pohvalila sa slikom u dresu.

Inače, Nika je veliki ljubitelj fudbala, pa se njen tata trudi da joj kad god je u prilici obezbedi karte za sve važne mečeve na kojima zajedno uživaju.

Komentari. (0)

Loading