Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović iznenadila fanove: Povlačim se, sin odavno želi društvo

Autor:

30.09.2024 12:02

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović otkrila da se nakratko povlači iz javnosti



Nedavno je proslavila 29. rođendan, a već ima sve što se u životu može poželeti: fantastičnu karijeru, srećnu porodicu, supruga koji je obožava i bezbroj fanova od Vardara do Triglava.

Uz to je stekla i status jedne od najvećih muzičkih zvezda regiona. Proteklih meseci živela je 500 na sat i punila najveće dvorane, a sada je došlo vreme da se motori malo "ohlade". Aleksandra Prijović otkrila je planove za skoriju budućnost, ali - pre toga čeka je kratak predah.

M.M./ATAImages

 

Veliku turneju završiće na istom mestu gde je i počela – u beogradskoj Areni. Iako je interesovanje veliko, ovog puta planira samo jedan koncert. Čudno, jer već nas je navikla na čitav niz nastupa.

- Aleksandra je zaslužila jednu pauzu. Povlačim se iz javnosti na neko vreme. Sledeća godina je idealna za stvaranje novih pesama, planiranje svega što dolazi, za odmor, porodicu, prijatelje – rekla je Prija za “Blic”.

Pročitajte Radostan dan u domu Aleksandre Prijović, majčine reči diraju u srce

Mlada pevačica karijeru gradi pod budnim okom supruga Filipa Živojinovića, a na nastupima je često prati i njihov sin Aleksandar.

M.M./ATAImages

 

Na pomen pauze mnogi su se s pravom zapitali da li bi to moglo da znači i da će dečak, koji je u martu napunio pet godina, dobiti brata ili sestru?

- Da se pita naš sin, odavno je trebalo da dobije društvo. Tako da, verovatno je i vreme - kaže uz osmeh.

Pročitajte Cipele, torba, komplet, ne zna se šta je paprenije - Da li Prijin stajling izgleda kao da vredi skoro 5.000 evra?

Aleksandra Prijović otkrila je, dakle, da ona i Filip razmišljaju o proširenju porodice, a uskoro ćemo saznati i da li ozbiljno rade na realizaciji tog plana.

Komentari. (0)

Loading