Ilda Šaulić

Tata, gledaj me: Ilda Šaulić najavljuje posebno veče, uz emocije koje ne mogu da stanu u pesmu

Autor:

30.09.2024 19:45

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Poštovaoce njene pesme uskoro očekuje koncert Ilde Šaulić i veče puno emocija



Pripreme za veliki solistički koncert Ilde Šaulić ulaze u završnu fazu. Prilikom tonske probe, desetak dana pred veliki muzički događaj koji će se održati u glavnom gradu, pevačica je otkrila deo svojih osećanja i planova u vezi sa spektaklom koji priprema.

Iako vidno uzbuđena, Ilda nema tremu ali priznaje da uzbuđenje raste kako se bliži dan koncerta.

Boško Karanović

 

Pevačica, poznata po svojoj perfekcionističkoj prirodi, priznaje da ponekad reaguje impulsivno, ali uvek uspe da stabilizuje situaciju i postigne željeni rezultat.

Repertoar je bio najveći izazov, jer je bilo potrebno složiti pesme tako da povezuju balade i brže numere, kako bi koncert imao savršen tok. 

Pročitajte Ilda Šaulić je dugo skrivala sve, Ema jedva dočekala, vreme je za porodicu (foto)

Posle spektakla održanog pre nekoliko godina u amfiteatru Topčiderac, kada je obeležila deset godina karijere, Ilda nastavlja sa dobrom praksom kako bi se zahvalila na podršci koju joj publika pruža. Baš kao prethodni, i ovaj koncert Ilde Šaulić doneće emotivne momente i iznenađenja koja će oduševiti obožavaoce. 

Miloš Nadaždin

 

Ćerka kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, emociju na koncertu neće kriti zbog činjenice da dobar deo publike čine poštovaoci pesme njenog oca. Iako nije fizički uz nju, Šaban je i dalje Ildin vetar u leđa i najjača podrška da nastavi svoj put kroz muzički svet.

Što se tiče scenskog nastupa, Ilda obećava potpuno novi izgled koji će biti u skladu s njenim stilom, ali i osvežen i drugačiji u odnosu na prethodni koncert. 

Pevačica nije otkrila mnogo o svojim gostima, osim da će uz nju nastupiti dvojca kolega, ali je sigurna da će publika uživati.

Pročitajte Ilda Šaulić broji sitno, ovaj dan Šaban bi u suzama dočekao

Bez posebnih rituala, Ilda se oslanja na instinkt i unutrašnju snagu. Verujemo da će koncert Ilde Šaulić proći u savršenom skladu i doneti pregršt emocija na dar, kako publici, a ono i ćerki legende narodne muzike, Šabana Šaulića.

Komentari. (0)

Loading