Retko ih viđamo zajedno na javnim događajima: Aca Sofronijević sa suprugom na Baronovoj reviji (foto)

Autor:

01.10.2024 10:25

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aca Sofronijević sa suprugom na reviji Mladena Barona



Sinoć je na Belom dvoru održana spektakularna revija kreatora Mladena Milivojevića Barona, a u novim modelima uglednog kreatora uživale su i brojne poznate ličnosti.

Među njima se našao i najtraženiji umetnik na harmonici i jedan od naših najboljih instrumentalista Aca Sofronijević sa suprugom. Ne viđamo ih baš često na javnim događajima, pa je ovo bila prava poslastica za fotografe.

L.L./ATAImages

 

Proslavljeni muzičar reviju je pratio sa suprugom, doktorkom Kosanom Stišović. Bili su savršeno stilizovani, kako i priliči ovakvom dešavanju.

On se odlučio za crno-belu kombinaciju, dok je zgodna doktorka oduševila elegantnom haljinom sirena-kroja u boji peska, koju je ukomponovala sa kratkom crnom jaknom.

Pročitajte Samo tri meseca posle venčanja Aca Sofronijević oduševio vestima - Istina je!

Još nam je u svežem sećanju svadba koju je par upriličio u maju. Mlada je blistala u prelepoj venčanici sa šlepom na kome je na italijanskom pisalo "volim te", a ni Aca nije skrivao sreću zbog velikog dana.

Antonio Ahel/ATAImages

 

O privatnom životu harmonikaš nikada nije previše pričao. Poznato je da je sa Kosanom, koja je rodom iz Čačka, uplovio u vezu prošle godine, posle raskida sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk.

No, što je bilo, bilo je. Važno je da su njih dvoje srećni, a ako je verovati osmesima koje smo sinoć videli na njihovim licima - bračni život im očigledno prija.

Komentari. (0)

Loading