Duško Tošić

Duško Tošić napustio Srbiju zbog najveće ljubavi, evo gde je i sa kim uživa posle razvoda

Autor:

01.10.2024 20:22

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Niko ne može da poveruje da je Duško Tošić napustio Srbiju



Poznati srpski fudbaler i bivši reprezentativac ponovo je privukao pažnju javnosti svojim iznenadnim odlaskom iz zemlje. Javnost je radoznala da sazna zbog čega je Duško Tošić napustio Srbiju.

Njegov potez mnoge je zaintrigirao, a spekulacije o razlogu njegovog putovanja počele su da kruže ubrzo nakon što su ga obožavaoci primetili u jednom evropskom gradu.

Screenshot Instagram Story/@duskotosic

 

Iako su neki odmah pomislili da se radi o poslovnim obavezama ili možda odmoru, pravi razlog Tošićevog odlaska zapravo leži u ljubavi koju već godinama nosi u srcu.

Njegova ljubav prema fudbalu, a posebno prema jednom klubu, bila je jača od svih drugih obaveza, pa je odlučio da napusti Srbiju kako bi prisustvovao važnom događaju.

Pročitajte Duško Tošić se oglasio posle razvoda od Karleuše, poručio samo jedno

Nakon što se oglasio na društvenim mrežama, Tošić je podelio fotografije iz prelepog evropskog grada, otkrivajući gde se trenutno nalazi.

Screenshot Instagram Story/@duskotosic

 

No, ono što je privuklo najviše pažnje jeste činjenica da nije reč o slučajnom putovanju, već o planu da podrži Crvenu zvezdu, klub za koji strastveno navija. Sada je jasno zbog čega je Duško Tošić napustio Srbiju.

No, pravo iznenađenje bio je snimak koji je pevač Nikola Rokvić podelio na svom Instagramu, a na kom se vidi kako sa Tošićem peva dok zajedno hodaju ulicama Milana.

Pročitajte Tako se iskazuje ljubav - Duško Tošić specijalitet u svom restoranu nazvao po ovoj lepotici

Poznato je da je Duško i sam dva puta nosio dres crveno-belih, a ljubav prema klubu preneo je i na svoju ćerku Niku.

Duško Tošić će večeras bodriti Crvenu zvezdu u ključnom meču Lige šampiona protiv Intera. Tošić je odlučio da se pridruži vernim navijačima na tribinama i pruži podršku svom voljenom klubu u teškoj utakmici.

Komentari. (0)

Loading