Kraljica Kamila

Loše navike kraljice Kamile zgražavaju britansku javnost, evo šta sin kaže o njenim porocima

Autor:

02.10.2024 12:03

Foto: Chris Jackson / Getty Images

Foto: Chris Jackson / Getty Images

Poroci kraljice Kamile šokiraju brirtansku javnost



Kamila Parker Bouls nije na listi omiljenih ličnosti u Velikoj Britaniji. Mnogi joj nikada neće oprostiti aferu sa Čarlsom koja je trajala tokom celog njegovog braka sa Dajanom, a sa podsmehom gledaju i na titulu koju je dobila kada je on seo na presto.

Poznato je da sa bivšim suprugom Endruom ima dvoje dece, sina Toma i ćerku Lauru, s kojima je uvek bila bliska. Tom je nedavno prokomentarisao i napise da su navike kraljice Kamile zgrozile javnost, što joj dodatno narušava reputaciju.

Chris Jackson/Getty Images

 

U razgovoru za „Tajms” rekao je da su neke informacije koje se godinama pojavljuju u medijima potpuno netačne, posebno nagađanja da supruga kralja Čarsla pije džin i puši, prenosi story.hr.

Štaviše, otkrio je da njegova majka nikada u životu nije popila ni čašu džina i da ne puši.

Pročitajte Kamila mislila da je niko ne vidi, ovo Čarlsu nije smela da uradi

Glasine su, kaže, najverovatnije potekle iz intervjua koji je dala u emisiji „Vindzorovi”. Ona je i izvrsna kuvarica, dodao je Tom, koji je inače objavio nekoliko knjiga o kulinarstvu.

Molly Darlington - WPA Pool/Getty Images

 

Kamila i njen bivši suprug Endru Parker Bouls davno su se razveli, ali su ostali u korektnim odnosima.

Pročitajte Elizabeti se ovo ne bi svidelo - Kraljica Kamila krenula stopama Megan Markl

- Bitno mi je da su moji roditelji srećni, a mama je trenutno izuzetno srećna. Uvek sam obožavao svog očuha, on je drag, dobar i divan. Pun je topline, inteligencije i ljudskosti, i mislim da će jednog dana biti fantastičan kralj - rekao je Tom u intervjuu iz 2015. godine.

Komentari. (0)

Loading