Ešton Kučer

Veliko srce slavnog glumca: Sa 13 godina Ešton Kučer bio je spreman da se ubije kako bi spasao život bratu blizancu

Autor:

02.10.2024 16:00

Foto: Adam Bettcher/Getty Images for Starkey Hearing Foundation

Foto: Adam Bettcher/Getty Images for Starkey Hearing Foundation

Ešton Kučer želeo da se ubije kako bi spasao život bolesnom bratu



Danas je jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca mlađe generacije. Bio je u burnoj vezi sa Demi Mur, a sada uživa u skladnom porodičnom životu sa koleginicom Milom Kunis i njihovo dvoje dece.

No, svega toga verovatno ne bi bilo da se desilo ono što je planirao kada je imao 13 godina. Naime, Ešton Kučer želeo je da se ubije kako bi spasao život bolesnom bratu.

Photo by Jerod Harris/Getty Images

 

Životna priča uspešnog glumca toliko je inspirativna, da zaslužuje da se nađe na filmu. Mnogi i ne znaju da ima brata blizanca, Majkla, koji je od njega mlađi pet minuta.

Majkl je na rođenju bio toliko malen da doktori nisu verovali da će preživeti. Roditelji su primetili da se ne razvija istom brzinom kao Ešton, a onda je ustanovljeno i zbog čega – bolovao je od cerebralne paralize.

Pročitajte Trebalo je da ode na dejt sa Eštonom Kučerom, pronađena mrtva - Šta se dogodilo kobnog februara 2001...

Pošto je imao i bolesno srce, u 13. godini podvrgnut je transplantaciji. Ešton, koji je uvek bio zaštitnički nastrojen prema bratu, izrazio je želju da bude donor, budući da za 48 sati nisu pronašli odgovarajućeg.

Glumac je više puta pričao koliko je to bio težak period i za njega i za celu porodicu. Ešton Kučer želeo je da se ubije kako bi spasao brata, bio je spreman da okonča život kako bi njemu dao svoje srce.

Adam Bettcher/Getty Images for Starkey Hearing Foundation

 

Otkrio je ocu da razmišlja da skoči sa balkona bolnice, ali on ga je u poslednjem trenutku odvratio od te namere i rekao da je donor pronađen. Vitalni organ presađen je na vreme.

Nakon srednje škole Ešton je upisao studije biohemije kako bi izumeo lek koji bi pomogao njegovom bratu i svima koji se bore sa istim problemom. No, kao što znamo, sudbina ga je odvela drugim putem.

Pročitajte Šokatna odluka - Ešton i Mila 275 miliona dolara ne ostavljaju rođenoj deci, već sve poklanjaju

I Majkl je danas uspešan čovek. Postao je motivacioni govornik, koji sopstvenim iskustvom pomaže ljudima da ne odustanu i ne posustanu u teškim borbama. Oženjen je i ima sina.

Komentari. (0)

Loading