Andrija Milošević

Andrija Milošević ne odstupa od svog stava: Ja sam po tom pitanju veoma radikalan

Autor:

02.10.2024 17:20

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Andrija Milošević o životu govori na svoj način



Poznat po vedrom duhu, humoru i prijatnoj naravi, Andrija Milošević podelio je nedavno svoja razmišljanja na temu izazova sa kojima se susreće u životu i kako se nosi s njima.

Glumac je posebno naglasio kako savremeno doba, obeleženo tehnološkom revolucijom i usmeravanjem na korišćenje društvenih mreža, nimalo ne olakšava život. 

Instagram/andrijamilosevic_official

 

Andrija Milošević o životu u modernom svetu kaže da se danas mora biti ratnik, i ističe:

- Mi smo svi ratnici. U životu, to znači gubiti i ustajati, praviti greške i ispravljati ih, prolaziti kroz bolesti i oporavak. Taj ciklus je ono što čini život, i jedini način da ga preživimo je da prihvatimo tu borbu.

Screenshot Youtube/@Novostivnonline

 

Smatra da je danas teže ostati imun na negativne uticaje jer se ljudi suočavaju sa stalnim pritiscima i kritikama sa svih strana.

Pročitajte Andrija i Đeđa stali na crtu Jelisaveti i Teu - fotografija srušila društvene mreže (foto)

- Život je apsurdan, tupav, ovaj svet je glup do bola. On je sa svojom tehnološkom revolucijom i načinom na koji danas možemo da funkcionišemo, a to je da tako brzo dopiremo jedni do drugih, učinio da gomila budala dođe do telefona, pa da ispoljava svoju tupavost do raznih agregatnih stanja - rekao je Andrija.

- Međutim, tu postoji jedna stvar koju želim da vam kažem. Ovaj svet je vama dao mogućnost da se slobodno izražavate i vi se borite za slobodan izraz, ali je isto tako dao svakom živom legitimnu mogućnost da vam zbog vašeg izbora uništi život.

Pročitajte Neko treći uvek pokvari sreću - Andrija i Đeđa vestima rasplakali javnost

Andrija Milošević o životu i onome što moderno doba donosi mladima govori s velikom dozom razumevanja. A o tome kako se on štiti od neželjenih uticaja i napada glumac jasno kaže:

- Ja sam u tom smislu veoma radikalan. Ne znam koliko imam blokiranih ljudi. Kada neko na bilo koji način iskoči iz civilizovanog u majmunsko odmah ga blokliram.

Tokom gostovanja u emisiji “Bindž” Andrija Milošević o životu je ispričao brojne anegdote; najpre one iz detinjstva, ali i iz dugogodišnje glumačke karijere.

Komentari. (0)

Loading