Ćerke Bruk Šilds su njena slika i prilika: Starija se hrabro bori sa dijabetesom, mlađa je nedavno debitovala na modnoj pisti

Autor:

03.10.2024 13:15

Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

Ćerke Bruk Šilds su njena slika i prilika



Teško je poverovati da njena karijera traje već 59 godina. Preciznije, otkako se rodila. Imala je svega nekoliko meseci kada se prvi put našla pred kamerama, da bi narednih godina postala najtraženije dete glumac, tinejdžerska atrakcija i ikona stila.

Ceo svet bio je zaljubljen u nju posle „Plave lagune”. Zabavljala se sa mnogim poznatim muškarcima, a posle propalog braka sa Andreom Agasijem sreću je našla uz producenta Krisa Henčija, s kojim ima dvoje dece. Ćerke Bruk Šilds su, svi kažu, njene mini kopije.

Jamie McCarthy/Getty Images

 

Mada, diskutabilno je da li su baš “mini”. Rouen, koja ima 21 godinu, i Grir, koja je nedavno napunila 18, prilično su visoke.

Štaviše, mlađa je odavno prešišala mamu, što nije tako lako, budući da je slavna glumica visoka 182 centimetra.

Bruk se nedavno rasplakala usred emisije kada je otkrila da je njeno „gnezdo” ostalo prazno. Naime, i mlađa ćerka napustila je porodični dom zbog odlaska na studije.

Pročitajte Pre 24 godine Šeron Stoun postala je mama, Roan je njen centar sveta

Ali, kako je uz osmeh rekla, Grir je „zapretila” roditeljima da ne menjaju ništa u njenoj sobi, što je dobar znak - jednog dana će se vratiti kući.

Dave Kotinsky/Getty Images for iHeartRadios

 

Od malih nogu je izražavala ljubav prema modi. Iako se Bruk u početku protivila ćerkinom izboru, jer je nekad i sama bila model i dobro zna kako funkcioniše taj svet, na kraju je odlučila da joj pruži podršku.

- To je biznis koji jede mlade ljude. Nisam želela da se to desi i mom detetu - priznala je svojevremeno.

Međutim, postavila je uslove: ako Grir želi da se bavi modom, roditelji će pratiti svaki njen korak dok se ne uvere da je sve sigurno, a mora i da upiše koledž. I da ga završi, naravno.

- Ona je veoma duhovito dete, ali je istovremeno i vrlo ozbiljna. Imamo poverenja u nju.

Mike Coppola/Getty Images

 

Njena starija sestra Rouen ima drugačija interesovanja. Njene planove nakratko je poremetila dijagnoza. Naime, 2018. godine ustanovljeno je da ima dijabetes i da će neke životne navike morati da promeni.

Od početka je imala punu podršku svih članova porodice, što je bilo izuzetno važno jer je za oboljenje saznala kada je bila u osetljivom, tinejdžerskom dobu.

Pročitajte Jeziva ispovest Bruk Šilds - Silovao me je, samo sam sebi ponavljala da ostanem živa i pobegnem napolje

Uspela je da uhvati korak sa dijabetesom i da živi kao svi njeni vršnjaci. Oduvek je volela da piše, zanimali su je mediji, pa je to trenutno i studira na univerzitetu u Severnoj Karolini.

Za razliku od Grir, Rouen ne voli da se eksponira i ne viđamo je često na crvenom tepihu. Ali, kada se na nekom događaju pojave obe ćerke Bruk Šilds, sa mamom ili bez nje, to je pravi praznik za fotografe.

 

Komentari. (0)

Loading