Marija Šerifović

"Evo šta baba radi kad je dete kod nje!" Marija Šerifović otkrila kako Verica uživa sa unukom, hit snimak

Autor:

03.10.2024 17:10

Foto: Instagram/serifovic

Foto: Instagram/serifovic

Marija Šerifović otkrila kako Verica uživa sa unukom



Verica Šerifović jedva je dočekala unuče i niko nije bio srećniji od nje kada se to dogodilo krajem prošle godine. Mali Mario istog trena je postao centar maminog, ali i bakinog sveta.

Sada je Marija Šerifović otkrila kako Verica uživa sa unukom.

Youtube Screenshot/@OfficialMarija

 

Pre nekoliko meseci, u jednom Q&A na Instagramu popularna pevačica u šali je ispričala kako izgledaju zajednički trenuci njenog sina i njene majke.

- Ona je luda baba! Ona je najluđa baba na svetu, ne mogu da je se otresem. Neće da ide kući, opsednuta je unukom. Mislim da njega sada voli više nego mene - ispričala je u svom duhovitom stilu i nasmejala pratioce.

Pročitajte Četrdeset godina kasnije - Sin Marije Šerifović obukao maminu košulju, pogledajte kako mu dobro stoji

Marija Šerifović otkrila je i kako njihovo druženje izgleda sada kada Mario   ima deset meseci. Dečak je nedavno prohodao, a od mame i bake očigledno je nasledio ljubav prema muzici.

Instagram screenshot

 

Dok je đuskao zajedno sa bebisiterkom koja ga je držala, u pozadini se čulo: “Opa, Miki! Vežbamo za 2. decembar, ljubi te baba, punu kesu para će da spremi!”

Marija je šerovala hit snimak i napisala: “Evo šta baba radi dok je dete kod nje”. U domu pop zvezde nikad nije dosadno.

Komentari. (0)

Loading