Kada se ona pojavila na venčanju, svi su zaboravili na mladu: Monika zasenila sve u kombinaciji kakva se retko bira za ovakve prilike

Autor:

04.10.2024 12:52

Foto: Cyril Pecquenard/Sipa Press/Profimedia

Foto: Cyril Pecquenard/Sipa Press/Profimedia

Stajling Monike Beluči na venčanju čuvenog golmana



Dan pre nego što će napuniti 60 godina, prisustvovala je venčanju godine u Italiji, kako su ga nazvali tamošnji mediji, i ostavila sve bez teksta. O dahu da ne govorimo.

Na “ludi kamen” stali su proslavljeni golman Đanluiđi Bufon i lepa novinarka Ilarija d'Amiko, ali šou je umalo ukrala zanosna glumica. Stajling Monike Beluči bio je, bar naizgled, sasvim običan, a dovoljan da se o njemu pišu čitavi traktati.

Cyril Pecquenard/Sipa Press/Profimedia

 

Ceremonija je održana prošlog vikenda u romantičnoj Toskani, na imanju vile Oliva iz 19. veka. Monika, inače mladina kuma, na svadbu je povela svog izabranika Tima Bartona.

Verovatno u želji da ne zaseni mladu, za ovu priliku jedna od najlepših žena današnjice odabrala je klasično crno odelo i belu košulju. Ništa više, a ni manje.

Pročitajte I Bog stvori superženu... Monika Beluči slavi 60. rođendan i izgleda bolje nego ikad

Doduše, to je prepoznatljiv stajling Monike Beluči. Crno joj je omiljena boja, a i kada je ukombinuje sa belom ne može da pogreši. Elegantno i odmereno, sofisticirano i efektno.

Fotogramma/IPA/ABACA/Abaca Press/Profimedia

 

Glumica, koja se sve vreme krila iza tamnih naočara, bar koliko se vidi na snimcima koji se šire po društvenim mrežama, dala je sve od sebe da ne zaseni mladu, ali to nije tako lako kada ste Monika Beluči.

Ne znamo kako je proslavila 60. rođendan, verovatno se odlučila za neku intimnu varijantu, ali ceo svet je video čestitku punu ljubavi koju joj je uputio bivši suprug Vensan Kasel. Tako to rade pravi frajeri.

Komentari. (0)

Loading