Ovako Bogdana Ražnatović izgleda bez šminke, Veljko sve otkrio: Možda ćete se iznenaditi...

Autor:

04.10.2024 14:05

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Veljko Ražnatović otkrio kako Bogdana izgleda bez šminke



Bogdana Ražnatović pleni gde god se pojavi. Cecina snajka jedna je od najlepših mladih žena na javnoj sceni, i sa šminkom i bez nje, a ako ste sumnjali u to, vreme je da poverujete.

Naime, danas je na Instagramu Veljko Ražnatović otkrio kako izgleda njegova supruga bez trunke mejkapa, i odmah možemo da zaključimo – zaista je prava lepotica.

Instagram printscreen

 

Fotografija je nastala dok je par bio u kolima, u sasvim običnoj, svakodnevnoj garderobi. Široki osmesi na njihovim licima otkrivaju da su srećni i zaljubljeni kao prvog dana.

Veljko i Bogdana imaju tri sina – Željka, Krstana i Isaiju. Nedavno su posetili njegovu sestru Anastasiju, koja u Španiji živi sa Nemanjom Gudeljom. Uživali su i provodili se, što bi se reklo, za sve pare.

Pročitajte Baš im prija špansko sunce - Veljko i Bogdana uživaju u Sevilji sa Anastasijom i Nemanjom

Međutim, sin velike folk zvezde i njegova supruga trude se da svoj intimni svet sačuvaju od radoznalih očiju i kamera. Žive u Titelu, odakle je ona rodom, i prija im što su daleko od gradske vreve.

Instagram

 

Veljko Ražnatović otkrio je da nema nameru da se vraća u Beograd, jer je mirnija sredina ipak bolja za veliku porodicu, posebno ako imate malu decu.

Komentari. (0)

Loading