Neda Ukraden

Neda Ukraden uputila dirljivu poruku ćerki: Njene reči će vas rasplakati

Autor:

04.10.2024 17:30

Foto: Nebojša Nišić

Foto: Nebojša Nišić

Ćerka Nede Ukraden proslavila godišnjicu braka



Neda Ukraden, iako u osmoj deceniji života, shvata značaj društvenih mreža i koristi ih kao dobar alat za deljenje važnih trenutaka iz svog privatnog i poslovnog života. 

Pevačica je, pored brojnih poslovnih uspeha, ponosna baka i majka, a njeni unuci Aleksandra, Neda i Dušan, kao i ćerka Jelena, često su zvezde njenih Instagram-objava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Ovog puta svojim pratiocima je priredila emotivan trenutak, a oni su imali priliku da vide kako je na venčanju izgledala ćerka Nede Ukraden. Pevačica je podelila fotografiju svoje ćerke Jelene i njenog supruga Pece uz dirljive reči povodom njihove godišnjice braka.

- Kćeri moja, je l’ to taj? Jeste, majko, on je znaj… Draga moja Jeco i zete Peco, na današnji dan, pre 15 godina, učinili ste me najsrećnijom majkom i taštom na svetu! A vašom divnom dečicom, Aleksandrom, Nedom i Dušanom, najponosnijom bakom! - napisala je neda uz fotografiju.

Petar Đorđević

 

- Hvala vam za ljubav, požrtvovanje i poštovanje! Želim vam svu sreću, zdravlje i da ostarite u ljubavi zajedno. Ljubi vas vaša mama Neda - napisala je pevačica, a u komentarima su se odmah nizale čestitke i poruke podrške.

Podsećamo, Neda je dobila Jelenu u braku sa Milanom Bilbijom, koji je preminuo 2013. godine. Ćerka Nede Ukraden je uspešna poslovna žena, živi i radi u Beogradu, a u brak je uplovila 2009. godine. Sa Predragom, koga šira javnost zna kao Pecu, ima troje dece.

Predlažemo Uživa u životu bez filtera i efekata - Neda Ukraden proslavila 74. rođendan u društvu kakvo se samo poželeti može

Neda nikada nije skrivala koliko je povezana sa ćerkom i zetom. Pevačica je govorila i o bolesti s kojom se Peca borio:

- Insistirala sam da ode u kliniku i sve smo uspešno rešili. Radilo se o oštećenju vida, bilo je ozbiljno. Mogao je da oslepi na jedno oko. Hvala bogu, sve je dobro prošlo - izjavila je pevačica za Informer.

Predlažemo Iako ima sve, Neda Ukraden samo ovu želju nije ostvarila

Predrag se brzo oporavio, a zatim tašti zahvalio na poseban način. 

- Ćerkinog muža sam prihvatila kao svoje dete. Zet je istetovirao moje ime, ali ne zbog nekretnina koje sam mu prepisala, već iz zahvalnosti što sam mu pomogla kad je imao zdravstvene probleme - rekla je tim povodom Neda.

Komentari. (0)

Loading