Katarina Radivojević

Katarina Radivojević o najvećoj ljubavi: Volela sam ga svim srcem, bilo je sve ili ništa

Autor:

04.10.2024 18:55

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Ljubavni život Katarine Radivojević ne prestaje da zaokuplja pažnju javnosti



Glumica Katarina Radivojević, poznata po nesvakidašnjoj lepoti, neukrotivom temperamentu i neospornom glumačkom talentu, oduvek privlači veliku pažnju javnosti.

Iako već deset godina uspešno gradi međunarodnu karijeru, ljubavni život Katarine Radivojević i dalje intrigira mnoge. Njeno ime je sinonim za glumačke uspehe, ali i one zavodničke. Malo ko zna da je Katarina u srce pustila jednog glumca.

Milan Maricic/ATAImages

 

Njeni romantični odnosi često su bili pod lupom medija, a jedno od najzanimljivijih poglavlja koje krasi ljubavni život Katarine Radivojević vezuje se za  čuvenog glumca Benisija del Tora

- To je bila velika ljubav, ali ja sam uvek znala šta hoću. U tom trenutku želela sam sve ili ništa, pa sam, kad je postalo jasno da ne možemo da izgradimo nešto trajno, nastavila dalje - izjavila je glumica o svojoj ljubavi sa holivudskim zavodnikom.

Pročitajte Katarina Radivojević ima novu frizuru koja briše godine sa lica, kakva promena (foto)

Katarina ne krije da je ta veza bila strastvena, ali joj nije pružila ono što je želela – stabilan i zaokružen odnos.

 

 

Godine 2015. preselila se u Ameriku, gde je dobila zelenu kartu i nastavila da gradi karijeru. Iako su joj holivudski snovi delimično izmakli, Radivojevićeva nije odustala – nastavila je da snima filmove u Rusiji i Srbiji, neprekidno balansirajući između privatnog i profesionalnog života.

Pored glumačkih uspeha, Katarina otvoreno govori i o svom izgledu, priznajući da genetika i vežbanje igraju ključnu ulogu u njenoj mladolikosti.

- Kada biste videli moje roditelje, sve bi vam bilo jasno. Genetika je ključna, ali i redovno vežbanje pomaže da telo ostane u formi čak i kada zbog obaveza ne stižem da treniram po nekoliko nedelja - otkrila je ona.

Iako je prirodno lepa, Katarina priznaje da povremeno koristi botoks, ali u umerenim količinama, jer je važno da zadrži prirodnu mimiku lica.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Da, povremeno radim botoks, ali samo dovoljno da i dalje mogu da se namrštim, što je za mene kao glumicu ključno - zaključila je.

Podsećamo, Katarina je rođena u Batajnici, a odrasla je u selu Salaš kod bake i deke, gde je već od malih nogu pokazivala interesovanje za umetnost – balet, pevanje, gimnastiku, a potom i glumu. Zato je upisala Fakultet dramskih umetnosti, a uloga Zone Zamfirove 2002. godine obezbedila joj je status jedne od najtraženijih glumica u regionu.

Pročitajte Nismo je prepoznali na prvu - Katarina Radivojević se oprostila od duge, tamne kose (foto)

Umetnica nastavlja da inspiriše ne samo svojim glumačkim ostvarenjima, već i načinom na koji balansira između glamura i autentičnosti.

Ljubavni život Katarine Radivojević će i dalje interesovati mnoge, ali malo je srećnika koji će imati prilike da zaokupe njenu pažnju.

Komentari. (0)

Loading