Miodrag Radonjić

Miodrag Radonjić šokirao izjavom: Samo bih sa njim bio intiman pred kamerama

Autor:

04.10.2024 20:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Miodrag Radonjić progovorio je otvoreno o poljupcu sa muškarcem



Miodrag Radonjić je stekao ogromnu popularnost tumačeći lik čuvenog Baće u filmu “Južni vetar”. Ovaj uspešan mladi glumac neprestano se suočava sa različitim izazovima koje pred njega stavlja profesija za koju se opredelio.

Tako je, gostujući u emisiji "Amidži šou", Miodrag Radonjić progovorio o tome šta misli o intimnim trenucima s muškarcem pred kamerama. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Na pitanje s kojim muškarcem bi bio spreman da se upusti u intimnu scenu pred kamerama, Radonjić je odgovorio:

Šon Pen. On ima bogato iskustvo s takvim ulogama i definitivno bih imao poverenja u njega - priznao je Radonjić, komentarišući potencijalne izazove u svom poslu.

Pročitajte Najnovija fotografija Miodraga Radonjića zabrinula sve, šta mu se dogodilo

Hrabar odgovor samo potvrđuje koliko je popularni Baća siguran u svoj poziv. S druge strane, nekima je bilo zbunjujuće kada su čuli da je Miodrag Radonjić progovorio o poljupcu sa drugim muškarcem. 

 

 

Popularni glumac je u braku sa Milicom Mikić, a o njihovom odnosu ne govori često. Mada, kada to čini, ima samo reči hvale za nju. Jednom prilikom je Miodrag Radonjić progovorio o tome kako ga je supruga opčinila i šta je ono što kod nje najviše voli:

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže.

Pročitajte Ne pada iver daleko od klade - ova umetnica je majka Miodraga Radonjića, imala je istog menadžera kao Brena (foto)

Podsećamo, Miodrag Radonjić i Milica Mikić imaju dva sina: Savu, koji se rodio 2020. godine, i Teodora, koji je na svet došao u martu ove godine. 

Komentari. (0)

Loading