Prvo koncert, a onda još jedno, dvoje dece... Seka Aleksić ne krije da ima velike planove

Autor:

05.10.2024 11:25

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Seka Aleksić otkrila da planira proširenje porodice



Ona je jedna od ikona folk muzike, velika lafica, žena iz naroda, ali i osvedočeni borac za pravdu, koji se ne ustručava da iznese stav o različitim temama koje tište naše društvo. Nije ni čudo što je mnogima omiljena javna ličnost.

Posle pet godina pauze gostovala je kod Ivana Ivanovića i pričala o – svemu. U emisiji je Seka Aleksić otkrila da će poraditi na proširenju porodice, i to uskoro Verujemo da se njen suprug Veljko Piljikić slaže.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

U pripremi je veliki koncert u Beogradu. A onda...

- Posle koncerta, ako mi Bog podari još jedno ili dvoje dece... Bože zdravlja. To je moj plan, jako bih volela da se ostvari – bila je iskrena popularna pevačica.

Pročitajte Seka Aleksić zna tajnu uspešnog braka - Pustite voljenu osobu da ima slobodu i – još nešto

Poznato je koliko uživa u ulozi majke. Sinovi Jakov i Jovan su joj prioritet, a možda uskoro dobiju i brata ili sestru. Uvek je maštala o velikoj porodici i bilo bi zaista divno da joj se ta želja ostvari.

Iskrena do srži i vrlo direktna, uvek je govorila ono što misli, bez dlake na jeziku. To najviše dolazi do izražaja na društvenim mrežama, gde ima bezbrojpratilaca.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Neki joj i zameraju, ali imala je šta da im poruči. Seka Aleksić otkrila je da "u sebi ne oseća gnev ni prema jednom čoveku na ovoj planeti", i dodala:

- Kada sam kod kuće i kada stanem u ogledalo, ja zaista mogu sebe da pogledam u oči, jer nikome nisam nanela zlo. Ničiju porodicu nisam oštetila, nikoga nisam oštetila finansijski, niti na bilo koji drugi način.

Pročitajte Seka Aleksić progovorila o trećoj trudnoći, zbog ovoga zaslužuje veliki aplauz

- Ako je problem to što sam rekla ono što mislim, mogu samo jedno da kažem – govoriću ono što mislim dok sam živa.

Komentari. (0)

Loading