Aleksandra Prijović

Emocije preplavile Beč: Pevala mu je u zagrljaju, dirljiv trenutak za Aleksandru Prijović

Autor:

05.10.2024 12:50

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Otac Aleksandre Prijović sinoć je pevao zajedno sa njom



Aleksandra Prijović je sinoć održala prvi od tri planirana koncerta u Beču, u prepunoj sali koja je bila nabijena pozitivnom energijom i emocijama.

Pevačica je koncert započela tačno u 21 čas, a publici nije bilo potrebno zagrevanje jer su obožavaoci već od prvih taktova Prijovićkinih pesama bili u transu.

M.M./ATAImages

 

Organizatori su se pobrinuli za svaki detalj, pa je muzička zvezda uživala u luksuznom smeštaju u centru prestonice. U bekstejdžu je Prijovićku i njen tim dočekalo bogato posluženje, što je dodatno doprinelo svečanoj atmosferi.

Posebno emotivan trenutak na koncertu bio je kada se otac Aleksandre Prijović pridružio pevačici. Naime Aleksandra je pevala u Nedeljkovom zagrljaju, što je publika nagradila velikim aplauzom. 

Otac Aleksandre Prijović bodrio je svoju mezimicu zajedno s njenom majkom Borkom

Pročitajte Aleksandra Prijović iznenadila fanove - povlačim se, sin odavno želi društvo

- Svaki put kad dođem ovde, odlazim ispunjena srećom i nadam se da ćemo večeras biti najglasniji - izjavila je Prijovićka kroz osmeh pre nego što je izašla pred publiku.

Filip Živojinović, kao i uvek, bio je uz svoju suprugu. Filip je imao ključnu ulogu u produkciji, a njegova posvećenost doprinela je da spektakl prođe bez greške.

Screenshot TikTok/@nastupi_poznatih00

 

Podršku snajki pružio je i Viktor Živojinović, koji je koncert pratio iz publike sa prijateljima.

Pročitajte Danas ima sve što poželi, a ovu situaciju iz prošlosti će Aleksandra Prijović pamtiti dok je živa

Aleksandra je tri sata neprekidno izvodila svoje najveće hitove, a publika joj je uzvratila ovacijama, pevajući zajedno s njom do poslednje numere. A koliko je otac Aleksandre Prijović bio emotivno dirnut tokom večeri, najbolje prikazuje snimak.

Komentari. (0)

Loading