Suzana Mančić

Suzana Mančić otkrila kolika joj je penzija, javnost u neverici: Strašno je kad nemaš za lek...

Autor:

06.10.2024 16:40

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Penzija Suzane Mančić mnoge je iznenadila



Iako je od prošle godine zvanično u penziji, jedno od omiljenih lica sa malih ekrana nema nameru da prestane da radi. Svakog dana popularnu voditeljku gledamo na „Blic“ televiziji, a nedavno je progovorila i o mesečnim primanjima.

Kolika je penzija Suzane Mančić? To je, sigurno, mnoge interesovalo. Pa, nije ih dugo držala u neizvesnosti. Sve je otkrila u velikoj ispovesti za emisiju „Nije lako biti ja“.

Instagram/suzanamancicofficial

 

Kako je istakla, novac koji je zarađivala uvek je racionalno trošila. Zna šta znači i imati i nemati.

- Nekad imaš novca, pa sebi priuštiš nešto što želiš, ali i nemati nije strašno. Strašno je kad nemaš za lek, za neke osnovne stvari, ali hvala Bogu, penzija stiže.

Pročitajte Botanička bašta nadomak centra Beograda, u ovom raju živi Suzana Mančić

- Nekom sam se izlanula kolika mi je penzija, a onda su portal goreli, kao “skandalozno kolika je penzija Suzane Mančić, 53 hiljade…" Pa dobro, šta? Za ne daj Bože, mogla bih da živim i od tih para, žive ljudi od tolike penzije.

Boško Karanović

 

- Imala sam taj racionalni i štedljivi momenat, da ne kažem piroćanski. Pola sam trošila, pola stavljala sa strane, ali sam u životu uglavnom sticala – otkrila je legendarna loto devojka iza koje je zavidna karijera duga nekoliko decenija.

Pročitajte Suzana Mančić uslikana u kupaćem, ovako zaista izgleda telo žene u 67. godini bez filtera i fotošopa

- Nije otišlo negde u "puf", u kafanu, na neki porok, ne znam šta… Tako da od te penzije može da se živi, pogotovo ako nešto radiš sa strane. Divota.

Komentari. (0)

Loading