Sanja Kužet

Na početku jeseni Sanja Kužet sa porodicom pobegla u toplije krajeve, evo gde uživa lepa voditeljka

Autor:

06.10.2024 19:25

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Sanja Kužet uživa sa porodicom u popularnom turskom letovalištu



Dok Beograd polako ulazi u hladniju sezonu, lepa voditeljka spakovala je kofere i sa porodicom pobegla u toplije krajeve. Vrlo brzo nam je otkrila i u kakvom se raju ovih dana odmaraju.

Sanja Kužet uživa u popularnom turskom letovalištu Bodrum, gde još može da kupa i šeta u letnjoj garderobi. Iako se nedavno porodila, mora se priznati da se brzo vratila u staru liniju i formu.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Treće dete, sina Vuka, Sanja je dobila pred svoj 41. rođendan. Da će ponovo postati mama najavila je kada je otkrila da je nećemo videti u finalu „Zvezda Granda“ jer odlazi na trudničko.

Na Instagramu je pokazala luksuzni hotel u kojem su odseli, tu je i bazen okružen visokim palmama, a pozirala je i u kupaćem kostimu.

Pročitajte Sanja Kužet konačno u javnosti, evo kako izgleda nakon trećeg porođaja

Komplimenti su se, očekivano, nizali. Na nekim fotografijama videli smo je i bez trunke šminke, i možemo samo da zaključimo – nikakav mejkap joj nije ni potreban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Popularna voditeljka ne voli mnogo da eksponira privatni život. Sa partnerom Nemanjom Živojinovićem, osim Vuka koji je svet ugledao u julu, ima i sina Strahinju, dok je najstarijeg Andriju dobila u prvom braku.

Pročitajte Mama za primer! Sanja Kužet se ne odvaja od sina, najnoviji snimak topi i najtvrđa srca

Sanja Kužet uživa u svakom trenutku majčinstva, savršeno balansirajući između porodičnih obaveza i posla. I, za slučaj da nismo pomenuli, tri meseca posle porođaja izgleda fantastično!

Komentari. (0)

Loading