Kejt Midlton

Još nije gotovo: Kejt napravila veliku grešku, najteža borba tek predstoji

Autor:

06.10.2024 21:03

Foto: Henry Nicholls - WPA Pool/Getty Images

Foto: Henry Nicholls - WPA Pool/Getty Images

Kejt Midlton na udaru kritika, ajteža borba tek je čeka



Vest da je završila sa hemoterapijama posle nekoliko neizvesnih meseci obradovala je svet. Ili bar većinu ljudi. Jer, princeza od Velsa ponovo se našla na meti negativnih komentara. Za sve je kriv trominutni video u kojem joj društvo prave suprug i deca.

U čemu je sada problem? Zašto je Kejt Midlton na udaru kritika? Pa, sve što u poslednje vreme radi previše podseća na – Megan Markl.

Instagram screenshot @princeandprincessofwales

 

Kako navodi izvor za „In Touch“, Kejt je povukla pogrešan potez jer je snimak u kojem je saopštila da je lečenje pri kraju „preteran“. Previše koreografije, kažu.

Princeza se veoma trudi da ne napravi nekakvu grešku, jer je svesna da je neprestano pod lupom javnosti i da se svaki njen potez prati sa ogromnom pažnjom.

Pročitajte Kejt se danas zvanično vratila obavezama - Dirljiv susret sa devojčicom koja boluje od raka

Navodno, mnogo je patila zbog spornog porodičnog portreta za Dan majki, kada je morala da se pravda i na kraju prizna da se "malo zaigrala" sa Fotošopom.

Problem je i to što je o svom zdravstvenom stanju pričala u holivudskom stilu, kaže stručnjak za kraljevsku porodicu Ričard Eden, a prenosi story.hr.

Photo by Peter Nicholls - WPA Pool/Getty Images

 

- Tako nešto bi Megan napravila, ipak je ona glumica. Ne želimo da se Ketrin pretvori u Megan. Kraljevska porodica treba da bude drugačija, dostojanstvenija. Oni ne moraju da budu Kardašijani.

Postoji još jedan problem zbog kojeg je Kejt Midlton na udaru kritika. Naime, sada su se pojavile i glasine kako uopšte nije imala kancer, već se sklonila da bi uradila komplikovani beauty tretman.

Pročitajte Mirna i lekovita oaza - Kejt i Vilijam pokazali kuću u živopisnoj provinciji, evo gde su pobegli od svih (foto)

Dokaz te priče je, kažu dežurni teoretičari zavera, to što izgleda dosta drugačije nego prošle godine u ovo vreme. A nije joj opala ni kosa posle hemoterapije, što je u većini slučajeva uobičajeno.

S obzirom na to da se pre dijagnoze retko kad susretala s negativnim komentarima i da je slika o njoj bila besprekorna, Kejt tek predstoji najteža borba, a to je povratak poverenja dela javnosti koji smatra da je sve bilo samo farsa.

Komentari. (0)

Loading