Iva Štrljić

Samo najiskrenije želje se ostvaruju: Od Ive Štrljić danas nema srećnije žene

Autor:

07.10.2024 10:30

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Iva Štrljić slavi danas, povod je prelep



Iva Štrljić slavi danas, a sreću je podelila sa svojim pratiocima.

Glumica i spisateljica, koja je nedavno objavila svoj novi roman, ovaj put ima drugi razlog za proslavu, što je odmah objavila na svom Instagram-nalogu.

Boško Karanović

 

Naime, Iva Štrljić slavi danas četrdeset sedmi rođendan i u to ime objavila je prelepu fotografiju na kojoj je "oduvala" svećice u znaku tog broja. 

"Srećan mi rođendan", kratko je napisala glumica pored fotografije uz emotikone torte, a verujemo da će joj se, ma koju da je želju zamislila, ostvariti.

Pročitajte Omiljeni kolač Ive Štrljić svima uspeva iz prve, pravi se očas posla i topi se u ustima

"Radost, ljubav, hrabrost, umeti dati sve od sebe, umeti biti topao i pažljiv, brižan... Momenti sreće koji raznežuju kad ih se setiš, dirljivi trenuci koji čine život i daju dodatnu vrednost onim radosnim, uspesi i ushićenja, aplauzi, dobri ljudi, iskustva koja pružaju mudrost...

Reče mi jedna žena kako ne treba govoriti koliko imaš godina... Molim? Ne slažem se sa tim... Godine su naše male raskoši i treba im se radovati, dobro sarađivati sa njima, dičiti se njima, samo tako i one rade za nas.

 

 

Biti čistog i mladog duha, ne biti ogorčen i na kraj srca, umeti videti lepotu, znati oprostiti, znati čuvati one koje voliš, to je ono što čoveka zauvek drži u najboljim godinama", dodala je Iva.

Podsetimo, Iva Štrljić pre nekoliko godina baš na svoj rođendan počela je da piše svoju treću knjigu.

Pročitajte Ivu svi znate, ali on beži od kamera - Ovo je tajanstveni sin Milana Štrljića iz drugog braka (foto)

- Na svoj rođendan ceo dan sam radila. Tek kada sam završila snimanje, oko jedanaest sati uveče, u svom domu upriličila sam intimnu zabavu za odabrani krug prijatelja.

Drage goste obradovala sam tortom, koju sam sama napravila. Od svih poklona koje su mi prijatelji darivali jedan mi je, ipak, najdraži.

Naime, tog dana su mi javili da sam dobila nagradu za ulogu pevačice Cicke u seriji "Folk" na ovogodišnjem festivalu igranih serija "Fedis". Pošto volim da na dan svog rođendana započnem nešto novo, ovoga puta počela sam da pišem svoju treću knjigu - rekla je Iva 2013. godine za magazin HELLO!.

Komentari. (0)

Loading