Saša Popović

Najnovije informacije o zdravlju Saše Popovića

Autor:

07.10.2024 11:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zdravlje Saše Popovića je ovakvo



Zdravlje Saše Popovića prethodnih nedelja zabrinulo je domaću javnost.

Popović je usled narušenog zdravstvenog stanja odsustvovao sa snimanja "Zvezda Granda", a njegovo mesto zamenio je Voja Nedeljković koji je prokomentarisao povratak kreativnog direktora.

Antonio Ahel/ATAImages, Boško Karanović

 

- Ja sam vršilac dužnosti, samo VD, umesto Saše Popovića sam tu. Očekujemo da nam se Sale uskoro pridruži. Sale, dođi, nastavi svoj posao tamo gde smo stali. Ja sam ovde, kao što rekoh, VD u ime produkcije.

Prošle nedelje ste imali priliku da vidite prvu emisiju ovog ciklusa. Za one koji nisu ispratili, a takvih je malo, važe nova pravila.

Pročitajte Saša Popović izmenio testament? Evo kome idu milioni

Imamo osam članova žirija i između njih se nalaze paravani, dakle, nemaju mogućnost da vide jedni druge i da znaju kako ko glasa. Svako ima pravo da daje glas "za", "panik" što je zapravo "protiv" ili da bude neutralan, odnosno da ne glasa uopšte - rekao je Voja.

- Onog momenta kada član žirija pritisne "da" ili "panik" spusta se zid ispred njega i on će moći da vidi pevača koji se nalazi na sceni.

Boško Karanović

 

Svako od njih ima kameru ispred sebe, pa smo prošle subote imali priliku da vidimo njihove neverovatne reakcije, dosađivanje, sreću, smeh. Sve se vidi i sve se čuje. Sa tri glasa kandidat može da bira mentora, nekog od onih koji su dali glas, a ako ima šest negativnih glasova, kandidat napušta takmičenje.

Zdravlje Saše Popovića polako je sve bolje, a o njegovom povratku nedavno je govorila i saradnica Vesna Milanović.

- Sašu vrlo brzo očekujemo. Trenutno je odsutan, ali samo trenutno zbog njegovog zdravstvenog stanja, brzo će nam se priključiti i onda će vam i on sam reći sve na tu temu.

 

Komentari. (0)

Loading