Madona

Tuga u domu kraljice popa: Preminuo Madonin mlađi brat, pevačica se oprostila od njega potresnim rečima

Autor:

07.10.2024 14:15

Foto: Stephen Lovekin/Getty Images

Foto: Stephen Lovekin/Getty Images

Preminuo Madonin mlađi brat, pevačica zanemela od bola



Tuga u domu jedne od najvećih muzičkih zvezda svih vremena. Vest da je preminuo Madonin brat juče se pronela svetom šou-biznisa, a u saopštenju porodice navodi se da je izgubio bitku sa opakom bolešću.

Kristofer Čikone, mlađi brat kraljice popa, imao je 63 godine. To je druga tragedija koja je zadesila Madonu za kratko vreme. Pre samo mesec dana težak oblik kancera odneo je i njenu maćehu Džoan.

Stephen Lovekin/Getty Images

 

„Napustio nas je moj brat Kristofer. Toliko dugo mi je bio najbliži... Teško je objasniti našu vezu, ali rano smo shvatili da smo različiti i da će nam društvo zadavati teškoće jer ne sledimo status kvo”, napisala je na Instagramu uz album zajedničkih fotografija iz različitih perioda.

“Uzeli smo se za ruke i plesali kroz ludilo našeg detinjstva. U stvari, ples je bio neka vrsta lepka koji nas je držao zajedno. Kada sam konačno skupila hrabrost da odem u Njujork kako bih postala plesačica, moj brat me je pratio. I opet smo se uhvatili za ruke i plesali kroz ludilo Njujorka.”

Pročitajte Sada je sa svojom majkom - Madonina porodica zavijena u crno, velika tuga

“Gutali smo umetnost, muziku i film kao gladne životinje, bili smo u epicentru svih ovih stvari koje su eksplodirale. Prkosili smo crkvi, policiji, svim autoritetima koji bi stali na put umetničkoj slobodi. Brat je uvek bio pored mene.”

“Spasilo me je otkriće plesa u našem malom gradu na Srednjem Zapadu, to je spasilo i mog brata. Moj učitelj baleta, takođe Kristofer, stvorio je sigurno okruženje u kome moj brat može da bude gej – reč koja se nije izgovarala, pa čak ni šaputala tamo gde smo živeli.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

“Bio je slikar, pesnik, vizionar. Ja sam mu se divila. Imao je besprekoran ukus i oštar jezik, koji je ponekad koristio protiv mene, ali sam mu uvek opraštala”, priznala je pevačica.

“Zajedno smo se vinuli u najviše visine i padali najniže. Nekako smo se uvek ponovo nalazili, hvatali se za ruke i nastavljali da plešemo. Poslednjih nekoliko godina nije bilo lako. Nismo razgovarali neko vreme, ali kada se razboleo, našli smo put da se vratimo jedno drugom.”

“Dala sam sve od sebe da ga što duže održim u životu. Toliko je bolovao pred kraj... Još jednom smo se uhvatili za ruke, zatvorili oči i plesali. Zajedno. Drago mi je što više ne pati. Nikada neće biti nikog poput njega. Znam da sada negde pleše.”

Photo by Theo Wargo / Getty Images for MTV Viacom CBS

 

Iako su od početka bili veoma bliski, Kristofer je 2008. godine objavio kontroverznu knjigu “Život sa mojom sestrom Madonom”, u kojoj je tvrdio da je kraljica popa prevarila svet.

Prema čuvenoj priči, ona je u Njujork došla kao siromašna devojka u potrazi za ostvarenjem svog sna, a on je istakao da zapravo potiču iz srednje klase. Imao je šta da kaže i o njenom braku sa Gajom Ričijem.

Pročitajte Kakva majka, takva ćerka - Madonina ćerka kopira svoju slavnu majku

Zbog toga dugo nisu bili u dobrim odnosima. Međutim, ponovo su se zbližili kada je Kristofer otkrio da je bolestan. Početkom prošle godine izgubili su najstarijeg brata Entonija, koji je umro kao beskućnik.

Slavna pevačica ima petoro braće i sestara. To su Entoni, Martin, Paula, Kristofer i Melani. Majka im je preminula kada je Madona imala samo pet godina, a otac se kasnije ponovo oženio i dobio još dvoje dece.

Komentari. (0)

Loading