Nikola i Ljiljana Đuričko

Nikola i Ljiljana Đuričko ekskluzivno za Gloriju: Nismo zažalili što smo otišli

Autor:

07.10.2024 18:30

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Nikola i Ljiljana Đuričko ekskluzivno za Gloriju



Kada je pre nešto više od pet godina krenuo u avanturu osvajanja Amerike i sa porodicom otišao da živi u Los Anđelesu, Nikola Đuričko imao je želju da proveri svoju tržišnu vrednost u velikom svetu.

Danas, dok se približava otpočinjanju procesa dobijanja američkog državljanstva, zadovoljno trlja ruke jer je napravio dobar izbor. Ekskluzivno za novu "Gloriju" Nikola i Ljiljana Đuričko otkrivaju da nisu zažalili što su otišli u “obećanu zemlju”.

Gloria Filip Šobot

 

Istaknuti srpski glumac ovog oktobra je ponovo u našim krajevima, gde gostuje sa novim stendapom “Showbiz”. Divna prilika da se uverite kako ga Amerika nije nimalo pokvarila.

- Uvek kada me pitaju za pripadnost, citiram Milana Mladenovića: “Ja sam građanin sveta, ja sam dete planete, ja se osećam slobodno” - kaže Nikola.

Pročitajte Tajno venčanje, pa dvoje dece - Neobična ljubavna priča Nikole Đurička i njegove supruge

Ovih dana je tačno pet godina kako se sa suprugom Ljiljanom i decom, ćerkom Nađom i sinom Đorđem, preselio u Los Anđeles. Kako ocenjuje taj period?

- Prošlo je pet godina, kao i jedna pandemija. Podeljen mi je osećaj vremena, jer jedan deo mene ima utisak da je prošlo 20 godina, a drugi da je sve to trajalo pet dana. Sve u svemu, vrlo uzbudljivo.

Gloria

 

Da li je makar jednom, možda na sekund, zažalio što su otišli na drugi kraj sveta?

- Ne. Pre svega, ne mislim o tome na taj način, znate, Amerika nije više tako daleko. Nije to drugi kraj sveta sa koga nema povratka, već jedno ogromno tržište i jedna ogromna šansa za mene i moju porodicu.

Pročitajte Nikola Đuričko - Ostvario sam svoj dečački san

- Drugo, putuje se relativno lako, što mi omogućava da živim i tamo i ovde. Dakle, nigde nisam otišao, nego sam se u stvari proširio. Tako gledam na to.

Ekskluzivni intervju sa Nikolom Đuirčkom pročitajte u novom broju magazina Gloria.

Redakcija

Autor

Komentari. (0)

Loading