Milica Todorović

Milica Todorović: Biću iskrena, završavam jedno poglavlje

Autor:

08.10.2024 15:50

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Todorović oduševila fanove, ovo su svi dugo čekali



Milica Todorović od malih nogu prisutna je na muzičkoj sceni kada je karijeru započela u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda”.

Šarmantna plavuša ima veliki broj hitova, ali za sve ove godine izdala je samo jedan album 2009. godine.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica je na društvenim mrežama dugo najavljivala da radi na novom projektu, a sada je fanove obradovala nova pesma Milice Todorović.

„Biću iskrena sa vama, kao i uvek. Ova pesma opisuje jedan deo mog životnog puta. Njom završavam jedno poglavlje i pripremam vam pesme koje toliko dugo čekate! Nadam se da će se mnogi od vas pronaći u pesmi ‘33’ koju vam poklanjam od srca!”, poručila je Milica.

Pročitajte Milica Todorović podelila prvu fotografiju sa bebom - Stigla na svet lepotica Vida!

Inače, prethodnih meseci karijera Milice Todorović pala je u drugi plan u odnosu na njen ljubavni život. Ona je bila u vezi sa bivšim manekenom koji se bavi tetoviranjem obrva, ali nažalost, ta veza se neslavno završila.

Posle nekoliko meseci veze Milica i Lazar su se razišli, a do kraha ljubavi došlo je na insistiranje pevačice koja je svakim danom uočavala sve više nepremostivih razlika.

 

 

Jednostavno su razlike među njima bile nepremostive. Smetalo joj je što se ponaša kao klinac.

I dalje se prate na društvenim mrežama, dogovorili su se da ostaju drugari, ali ona više nije mogla da izdrži sa njim iako se trudila da ostanu zajedno - rekao je izvor i dodao:

- Njemu je raskid pao znatno teže nego njoj, budući da se Milica dugo pripremala kako da izađe iz emotivnog odnosa - rekao je izvor za „Alo”.

Sada, kada je ponovo sama, verujemo da će imati dovoljno vremena da se potpuno posveti karijeri i da će nova pesma Milice Todorović doživeti veliki uspeh.

 

Komentari. (0)

Loading