Đorđe Đoković

Svi misle da živim od Noletovog novca: Đorđe Đoković je svoj gazda, a evo od čega zarađuje

Autor:

08.10.2024 17:00

Foto: Bane T. Stojanović/ATAImages

Foto: Bane T. Stojanović/ATAImages

Najmlađi brat Novaka Đokovića je uspešan preduzetnik



Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića, godinama se bori sa predrasudama da živi na Novakov račun. Upravo to ga je podstaklo da dokaže suprotno. 

Đorđe je nedavno istupio u javnost i podelio nešto detalja o poslovima kojima se bavi, filantropiji, životnoj filozofiji koju praktikuje, jasno stavljajući do znanja da je samostalan kako u poslu, tako i u odlukama koje donosi.

Milan Maričić/ATA Images

 

Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe, direktor je prestižnog turnira "Serbia Open", a kako sam kaže to mu nije primarni posao.

- Odmalena sam maštao o tome da izgradim svoj put. Danas sam ponosan na nekoliko firmi koje sam osnovao u inostranstvu, u različitim industrijama - bio je iskren Đorđe, i tom prilikom istakao:

Pročitajte Đokovići nikad srećniji, Saška na ivici suza, došao je taj dan

- Često čujem komentare da živim od Noletovog novca i slave, ali to ne može biti dalje od istine. Svako ima pravo na mišljenje, a ja biram da se izdignem iznad toga.

Pored sporta, Đorđe se posvetio brojnim poslovnim projektima u inostranstvu.

- Imam nekoliko kompanija i veoma sam ponosan na ono što sam postigao. Turnir "Serbia Open" predstavlja samo jedno od zadovoljstava u mom životu. Ponosan sam na način na koji kroz sport promovišemo našu zemlju i narod širom sveta - izjavio je Đoković. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Uspeh najmlađeg brata Novaka Đokovića potvrđuje da iza prezimena koje nosi ne stoji samo brat slavnog tenisera već lider sa sopstvenim vizijama i ambicijama.

Pročitajte Istina je - Đorđe Đoković presrećan, čestitamo

Podsećamo, Đorđe Đoković je u septembru 2022. godine vezu sa Saškom Veselinov krunisao brakom. Ovaj mladi par trenutno živi u Dubaiju, a pre godinu i po dana dobili su sina Aleksandra, čije ime u prevodu sa grčkog znači “onaj koji je zaštitnik ljudi”.

Komentari. (0)

Loading