Ivana Dudić

Neukrotiva, provokativna i svoja: Ivana Dudić nije ni slutila da će jednom objavom pokrenuti lavinu komentara (foto)

Autor:

08.10.2024 18:20

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Dudić u kratkoj crnoj haljini pokazala koliko je zgodna



Od kada se prijavila na audiciju za seriju "Urgentni centar," glumica Ivana Dudić beleži niz uspeha. Publika je prepoznaje po ulogama u ostvarenjima poput "Bićemo prvaci sveta", "Čizmaši", "Ubice mog oca" i "Istine i laži" i drugim.

Pored toga što ume da skrene kadar na sebe, glumica ne prestaje da privlači pažnju pratilaca na društvenim mrežama. Ovog puta snimak na kome je Ivana Dudić u kratkoj crnoj haljini izazvao je opštu pometnju među njenim pratiocima.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Neukrotiva i svoja, glumica ume da svoju publiku ostavi bez teksta. Prvenstveno lepotom i izvajanim telom, kao i elegantnom, ali, dosledno sebi, provokativnom pojavom.

Iako je ponosna na svoj buntovni duh, Ivana priznaje da joj je tvrdoglavost često donela više izazova nego koristi, pa je s vremenom naučila kako da balansira.

Pročitajte Svaka priča je suvišna, Ivana Dudić ima jasan stav - Ne treba mi takav muškarac

– Uvek sam radila ono što sam ja htela bez obzira na očekivanja roditelja ili okoline. Međutim, s godinama sam shvatila da je korisno stati, razmisliti i ne reagovati impulsivno – otkrila je Ivana za "Story".

Naime, Ivana Dudić u kratkoj crnoj haljini od svilenkastog materijala, koja savršeno ističe njenu vitku figuru, pojavila se na snimku koji je dostupan korisnicima društvene mreže Instagram. Dozu senzualnosti dale su bretele koje se ukrštaju na golim leđima mlade glumice.

Foto: Dalibor Danilović

 

Ovo je bilo dovoljno da napravi opštu pometnju na društvenoj mreži, ali tu nije bio kraj iznenađenjima.

Ivana je ovo izdanje upotpunila dubokim čizmama sa srebrnim detaljima, koje su bile izuzetno popularan komad tokom protekle sezone. Srebrne detalje na čizmama uskladila je sa nakitom, čime je postigla ukupni sklad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

Bujnu kosu, po kojoj je prepoznatljiva, glumica je vezala u talasasti rep. Senzualan crveni karmin na usnama dodatno je naglasio njen elegantan, ali provokativan izgled.

Pročitajte Ivana Dudić dobila nepristojnu ponudu za finu sumu novca - Hteo je da svi gledaju

Podsećamo, iako nije nastavila porodičnu tradiciju oca iluzioniste, Ivana se sedam godina uspešno bavila scenskom magijom. Glumu je, ipak, izabrala kao svoj put, dok magiju opisuje kao veštinu koja joj povremeno pomaže.

– Znanja iz magije pomažu mi da se stvari često okrenu u moju korist. Ipak, prava magija je imati skladnu porodicu. Nedavno sam postala tetka, a podrška roditelja i brata mi znači sve – zaključila je Ivana.

Pročitajte Ivana Dudić posle raskida tvrdi - Gruba sam i distancirana, nemam vremena da patim

Ivana Dudić u kratkoj crnoj haljini uspela je da i ovog puta potvrdi da njene modne kombinacije izazivaju oduševljenje publike. Pored toga, senzualnost i lepota koje ova mlada žena prikazuje dodatno podignu svaki autfit koji odabere.

Komentari. (0)

Loading