Lepa Brena

Lepa Brena donela neočekivanu odluku, vreme je za novo poglavlje

Autor:

09.10.2024 14:05

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Projekat Lepe Brene oduševio obožavaoce, ovo niko nije očekivao



Jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima Lepa Brena, nije više samo u muzičkim vodama. Pevačica je ne tako davno pokrenula svoj biznis sa čarapama koji je odlično prošao, a sada je obradovala fanove novim projektom. 

Brena je na svom Instagram nalogu podelila vesti da pokreće novi biznis, a novi projekat Lepe Brene naišao je na mnošto pozitivnih reakcija.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, folk zvezda je obožavaocima prezentovala prve modele iz kolekcije koja se već može naći u prodaji, a duksevi na kojima su ispisani stihovi Breninih najvećih hitova već su osvojili srca njenih fanova.

Podsetimo, Lepa Brena karijeru je započela davne 1980. godine, a malo je poznato da je ubrzo po dolasku u Beograd pre nego što je postala poznata bila je bebisiterka.

Pročitajte Posle više od 4 decenije Brena nije plavuša, prva fotografija

- Brena je došla na studije kao dete petočlane porodice koja se izdržavala samo jednom, očevom platom. Džeparac koji je dobijala nije bio dovoljan da preživi u velikom gradu pa je morala da potraži posao, koji će joj barem malo olakšati studentski život. Prijavila se na oglas za posao, mladog bračnog para Štajdohar, koji su tom prilikom tražili dadilju.

Ona je tada, nekoliko meseci čuvala novorođenu bebu, Anu. Tada je živela u malom stanu na Tašmajdanu, koji je plaćala porodica Štajdohar, a malenu Anu čuvala je svega nekoliko meseci. Iako Brena o tom periodu javno nije govorila, Ana Štajdohar otkrila je kako je počela karijera Lepe Brene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Tog perioda se zapravo i ne sećam, jer sam bila beba. Ono što znam, to je ono što sam čula od roditelja. Tada je Lepa Brena bila samo Fahreta Jahić, stanovala je u stančiću koji su joj rentirali moji roditelji, dole ispod Tašmajdana, kod Palilulske pijace.

Uzgred je radila kao bebisiterka i čuvala me kad nije imao ko. Ubrzo je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a iz tog perioda je ostala ta simpatična anegdota. Takođe, moglo bi se reći da me je Brena na neki način predodredila za bavljenje muzikom.

Brena se ubrzo nakon toga vratila u rodno Brčko gde je nastupala sa svojim bendom, a kada je postala članica "Lira šou" benda njena karijera je krenula uzlaznom putanjom.

Ostalo je istorija.

 

Komentari. (0)

Loading