Ilda Šaulić

Ilda Šaulić o najtežim danima u životu: Bilo je trenutaka kada nisam videla svrhu

Autor:

09.10.2024 16:30

Foto: Printscreen Blic Tv

Foto: Printscreen Blic Tv

Karijera Ilde Šaulić danas ne bi bila ovako uspešna, malo je falilo da odustane



Ilda Šaulić, ćerka legendarnog Šabana Šaulića od oca je nasledila dar za muziku.

Gostujući kod Ognjena Amidžića pevačica je govorila o ljubavi prema životnom pozivu, kao i o tome da je u jednom trenutku pomišljala da odustane od muzike, pa ni karijera Ilde Šaulić danas ne bi bila ovako uspešna.

Antonio Ahel ATA Images

 

- Bio je trenutak kad nas je otac napustio i više mi ništa nije imalo smisla. Nekako sam krenula da pevam uz njega i zajedno smo nastupali, kad je došlo do trenutka da njega nema nisam videla svrhu. On na početku nije bio za moju karijeru ali kasnije je promenio mišljenje - priznala je Ilda.

- On na početku nije bio za moju karijeru, ali kasnije je promenio mišljenje - rekla je Šaulićeva u pomenutoj emisiji, a onda se osvrnula na koncert koji priprema.

Pročitajte Tata, gledaj me - Ilda Šaulić najavljuje posebno veče, uz emocije koje ne mogu da stanu u pesmu

- Šest godina je prošlo od mog poslednjeg koncerta u Beogradu. Nekako je sada trenutak, iako su me novinari pitali svake godine što čekamo toliko, ali nekako je sada, kao i na nagovor mojih saradnika.

Imamo još proba, ali je sve to već upakovano kako ja želim i biće baš lepo. Imam dva muška gosta, moje drage kolege i drago mi je što su se odazvali na moj poziv.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ja sam neko ko voli da ljude iznenadi najprijatnije, pa neću da otkrivam previše, ali mislim da će ta noć imati momente koji će i meni i njima ostati u pamćenju - izjavila je pevačica, pa dodala:

- Uživaće u dobrim pesmama, u kvalitetnom izvođenju, orkestru Endžija Mavrića, baš smo vredno radili da to sve bude lepo. Imaće priliku da čuju i tatine obrade koje sam radila, pa će biti divnih stvari. Nisam ja šou-men, ali će to sigurno biti lepo veče sa kvalitetnom muzikom, kako i priliči.

Karijera Ilde Šaulić za sada ide samo uzlaznom putanjom, a verujemo da će na predstojećem koncertu opravdati poverenje publike.

 

Komentari. (0)

Loading