Šarlin od Monaka

Da li jedna princeza sme ovako da izlazi u javnost? Šarlin iznenadila građane Monaka izdanjem u kakvom je retko viđaju

Autor:

09.10.2024 17:45

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Stajling princeze Šarlin iznenadio građane Monaka



Uvek je elegantna i odmerena, zrači glamurom i blagošću, ali nekad, moramo priznati, ume i da nas šokira. Kao kada se, na primer, ošišala skroz na kratko i obrijala kosu sa strane.

Ovog puta, princeza Šarlin iznenadila je javnost jednom sasvim običnom odevnom kombinacijom u kakvoj je retko, skoro nikad, ne viđamo.

Michelly Rall/Getty Images

 

No, šta god da stavi na sebe, stajaće joj besprekorno. I u 46. godini može da se pohvali savršenom figurom, koja joj je ostala posle profesionalnog bavljenja plivanjem.

Na događaju koje je pre nekoliko dana organizovan u Monaku, takozvanom Maršu solidarnosti sa napuštenim životinjama, princeza se pojavila u društvu kućnog ljubimca.

Pročitajte Šarlin kakvu dugo nismo videli - Stajling lepe princeze iznenadio svet, ali - da li je ova boja bila pravi izbor?

Međutim, mnogi je nisu odmah prepoznali jer je umesto toalete sa potpisom nekog renomiranog kreatora nosila crnu trenerku i džemper sa kapuljačom, a umesto stileto cipela – patike za svaki dan.

Splash news.com/Splash/Profimedia

 

Udobno i praktično, savršen izbor za dugo stajanje i šetanje. Međutim, pošto su se videli gležnjevi, bilo je i onih koji su komentarisali da supruga princa Alberta ne bi trebalo tako da se oblači.

Stajling princeze Šarlin svakako je izazvao dosta pažnje, ali ona očigledno ne obraća previše pažnje na  mišljenjima.

Komentari. (0)

Loading